Prima Pagina Microsoft Surface Book 2 a fost anuntat de catre Microsoft

Surface Book 2 a fost anuntat de catre Microsoft

Microsoft Surface Book 2 a fost anuntata in cursul acestei zile de catre compania din Redmond, ea publicand pe propria pagina Instagram o imagine care reprezinta viitorul laptop. Surface Book 2 este succesorul laptop-ului lansat in cursul anului trecut pentru a concura cu linia MacBook Pro a companiei Apple, el avand succes destul de mare.

Imaginea de mai jos a fost publicata pe contul de Instagram al celor de la Microsoft impreuna cu mesajul “cheia ta spre succes”, ei promovand laptopul ca unul perfect pentru oamenii de afaceri, sau alti profesionisti. Imaginea a fost preluata dintr-un clip intern pentru prezentarea noului produs, el aratand o schimbare interesanta.

Mai exact, Surface Book 2 urmeaza sa aiba un nou model de chingi care vor permite plierea ecranului perfect peste tastatura, la fel precum in cazul altor laptop-uri. In cazul Surface Book exista un mic spatiu intre capac si tastatura, el fiind prezent acolo din cauza modelului de chingi folosite de catre cei de la Microsoft pentru produs.

Desi Microsoft prezinta imagini de tip teaser pentru Surface Book 2, se pare ca produsul ar urma sa fie lansat oficial pe piata abia la inceputul anului viitor. Desigur ca exista oricand sanse ca el sa apara mai devreme, insa totul depinde de ceea ce intentioneaza sa faca Microsoft pentru a concura mai eficient cu cei de la Apple in segmentul laptop.

surface book 2 microsoft teaser

 • Srb Srb

  sa speram ca nu mai lasa locul acela si nu mai zgaraie suprafetele

 • Alex

  Când se lanseaza MacBook Pro si MacBook Air?Sper sa aducă o diferența pe partea grafică,modelul pro 2015 de 13 inch nu are performante grafice foarte bune, iar modelul de 15 inch este foarte scump.Sper ca cel din 2016 sa aducă o imbunatatire!

 • Marius Muntean

  degeaba arata bestial daca il lanseaza si pe asta ca pe primul, cu jdemii de probleme la partea de software…

 • Srb Srb

  macbook air nu se va mai lansa/updata.Macbook pro in octombrie se vor anunta..si probabil alaturi de update’uri pt mac mini/imac/mac pro si posibil Thunderbolt display

 • Garantia, taxa de import, etc.

 • Srb Srb

  la care te referi? la macbook pro? sau air?

 • Alex

  Pro 13 inch din 2015.Au review-uri foarte bune de la clienți,aproape toti dau 5 stele,excepție făcând cei care au avut probleme cu ecranul(de obicei ceva pete care apar pe ecran si au avut dificultati în a le schimba pe garantie).As aștepta sa vad si ce specificații aduce mackbook pro 13 din 2016.Vreau sa-l folosesc pe lângă lucrurile obișnuite si pentru niște programe de proiectare(AutoCAD,ArhiCad,3dmax)constant si putin gaming ocazional.

 • Srb Srb

  da pt macbook pro de acum deja sunt reduceri oficiale si la reselleri