Surface Book 2 a fost anuntat de catre Microsoft

8

Microsoft Surface Book 2 a fost anuntata in cursul acestei zile de catre compania din Redmond, ea publicand pe propria pagina Instagram o imagine care reprezinta viitorul laptop. Surface Book 2 este succesorul laptop-ului lansat in cursul anului trecut pentru a concura cu linia MacBook Pro a companiei Apple, el avand succes destul de mare.

Imaginea de mai jos a fost publicata pe contul de Instagram al celor de la Microsoft impreuna cu mesajul “cheia ta spre succes”, ei promovand laptopul ca unul perfect pentru oamenii de afaceri, sau alti profesionisti. Imaginea a fost preluata dintr-un clip intern pentru prezentarea noului produs, el aratand o schimbare interesanta.

Mai exact, Surface Book 2 urmeaza sa aiba un nou model de chingi care vor permite plierea ecranului perfect peste tastatura, la fel precum in cazul altor laptop-uri. In cazul Surface Book exista un mic spatiu intre capac si tastatura, el fiind prezent acolo din cauza modelului de chingi folosite de catre cei de la Microsoft pentru produs.

Desi Microsoft prezinta imagini de tip teaser pentru Surface Book 2, se pare ca produsul ar urma sa fie lansat oficial pe piata abia la inceputul anului viitor. Desigur ca exista oricand sanse ca el sa apara mai devreme, insa totul depinde de ceea ce intentioneaza sa faca Microsoft pentru a concura mai eficient cu cei de la Apple in segmentul laptop.

surface book 2 microsoft teaser