iPhone 7 are 275 de milioane de potentiali clienti

iPhone 7 are 275 de milioane de potentiali clienti, ei fiind motivele pentru care terminalul ar putea avea un succes enorm in 2016.

iPhone 7 va fi lansat de catre compania Apple intr-un moment in care 275 de milioane de posesori de terminale iPhone au nevoie de un upgrade pentru dispozitivele pe care le folosesc. Prezentarea iPhone 7 a fost anuntata oficial de catre compania Apple in cursul serii trecute, iar analistii speculeaza ca exista foarte multi clienti care il asteapta.

Conform analistilor americani, mai mult de 275 de milioane de clienti Apple au terminale iPhone mai vechi de 2 ani, iar iPhone 7 ar putea fi catalizatorul perfect pentru un upgrade masiv. In aceasta idee, noul va fi cu siguranta in centrul atentiei foarte multor oameni in toamna acestui an, desi nu este singurul disponibil pe piata momentan.

Chiar si asa, operatorii de telefonie mobila si Apple vor promova masiv ideea de a face upgrade la iPhone 7, mai ales ca programele de achizitie in rate devin din ce in ce mai atractive. Cu 275 de milioane de potentiali clienti, Apple ar putea inregistra zeci de milioane de comenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cursul acestei toamne, putand stabili noi recorduri.

iPhone 7 – 275 de motive de succes pentru Apple

iphone 7 275 milioane motive clienti

Situatia de anul acesta cu iPhone 7 este extrem de similara cu cea de acum 2 ani, cand iPhone 6 a fost lansat si foarte multi posesori de terminale iPhone aveau nevoie de un upgrade. Ei bine acum se pare ca exista foarte multi posesori de iPhone 6, sau mai vechi, care au nevoie de un upgrade, iar iPhone 7 pare a fi tinta principala.

Foarte multi dintre cei care au cumparat iPhone 6 vor dori sa cumpere si noul model al iPhone, majoritatea fiind fani Apple si actualizandu-si terminalele o data la doi ani. Chiar daca iPhone 7 nu va avea extrem de multe schimbari, utilizatorii acestia folosesc oricum terminale vechi si au ocazia de a cumpara dispozitivul la un pret bun, deci o vor face.

Apple nu trebuie sa se chinuie foarte mult pentru a promova iPhone 7 si iPhone 7 Plus anul acesta, utilizatorii fiind pe deplin constienti de upgrade-ul pe care trebuie sa il faca. Acestea fiind spuse, noul iPhone “merge cu valul” si succesul sau va depinde doar de stocurile disponibile initial.