Samsung Galaxy S8 va avea camera duala

Samsung Galaxy S8 va avea camera duala anul viitor, compania Samsung incercand sa-si ajunga din urma competitorii din segmentul smartphone.

Samsung Galaxy S8 va avea camera duala, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, si cred ca datele sunt cat se poate de reale, desi nu au fost confirmate de Samsung. iPhone 7 Plus are camera duala, insa este doar unul dintre smartphone-urile premium care vine cu o asemenea caracteristica in 2016, altele fiind lansate inaintea sa.

Pentru a avea succes, Samsung Galaxy S8 trebuie sa vina deasemenea cu o camera duala, iar cei de la Samsung nu-si vor dezamagi fanii, conform acestui zvon. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba o camera duala formata din doi senzori de imagine, unul de 12 megapixeli si unul de 13 megapixeli, cam ca mai toate smartphone-urile care au o asemenea componenta.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca o combinatie de senzori de imagine produsi de catre Samsung si Sony, camera de 12 megapixeli fiind a coreenilor, cea de 13 megapixeli a japonezilor. Rezultatul folosirii unei camere duale ar trebui sa fie inregistrarea de poze si clipuri video de calitate mult mai buna folosind viitorul smartphone premium.

Samsung Galaxy S8 ajunge tarziu pe piata cu o camera duala

Dupa implementarea unei camere duale in Samsung Galaxy S8, compania Samsung va implementa si o camera frontala de 8 megapixeli in locul celei de 5 megapixeli din Galaxy S7. Upgrade-ul va fi unul extrem de benefic pentru cei care isi fac in mod frecvent selfie-uri, ei urmand a beneficia de o experienta mult, mult mai buna.

Samsung Galaxy S8 camera duala

Multi producatori de terminale Android au camere duale in propriile smartphone-uri, iar daca iPhone 7 Plus va veni cu una, este clar ca Samsung Galaxy S8 va avea exact acelasi lucru. Nici macar nu este nevoie de zvonuri ca sa-ti dai seama ca Samsung va oferi aceasta schimbare, ea fiind una complet normala pentru producator.

Samsung nu poate lasa Samsung Galaxy S8 fara o componenta de acest gen din moment ce principalii sau competitori au una, iar pana in 2017 mai multe smartphone-uri vor avea caracteristica. Samsung are concurenta foarte mare in zona Android si nu-si permite luxul de a-si lipsi terminalul Samsung Galaxy S8 de un asemenea upgrade.