Mirle vinde catre Foxconn echipament special pentru iPhone 8

26

Pentru ca la anul compania Apple va lansa un iPhone 8 care are un ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, precum Samsung Galaxy Note 7, echipamentul care-i va fabrica sasiul de sticla este acum in productie. Mirle Automation este compania care produce masinariile ce vor fabrica sasiul 3D de sticla curbata pentru iPhone 8, ea primind deja comenzi de la partenerii Apple.

Cei de la Mirle au intrat in lantul de parteneri Apple care produc diverse componente, sau echipamente, dedicate fabricarii iPhone, produsele lor urmand a fi utilizate pentru iPhone 8. Mirle a primit deocamdata comenzi de la Foxconn in vederea fabricarii acestor echipamentele, ele urmand fi livrate catre taiwanezi la sfarsitul anului 2016.

Vorbim despre cel mai mare partener al Apple, care vrea sa produca sasiuri 3D din sticla curbata pentru iPhone 8, masinariile urmand a fi cel mai probabil montate si in fabricile Sharp. Cei de la Foxconn au cumparat Sharp chiar luna aceasta tocmai in ideea de a putea fabrica ecrane pentru viitoarele modele ale iPhone, iar iPhone 8 va fi primul ce va beneficia de ei.

Foxconn ar  fi fost verificata de catre compania Apple pentru a vedea daca poate produce singura sasiuri 3D din sticla curbata pentru smartphone si se pare ca a primit certificarea. Separat de Foxconn, cei de la Bern Optics si Lens Technology urmeaza deasemenea sa livreze sasiuri 3D din sticla curbata pentru compania Apple, deci Japan Display si alti producatori nu ar face deocamdata parte din planurile americanilor.

“Mirle Automation a dezvoltat echipament de productie pentru sasiuri de sticla curbata si va intra in lantul de distributie pentru versiunea din 2017 a iPhone. Mirle a fost contractata de catre Foxconn si Lens Technology, livrarile echipamentelor urmand a incepe in al patrulea trimestru fiscal al 2016. Divizia care produce sasiuri din sticla pentru ecrane de smartphone a fost verificata de catre Apple si va produce aceste componente pentru iPhone 8.”

iPhone 8 ecran 3d curbat