Prima Pagina iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus are o camera similara LG G5

iPhone 7 Plus are o camera similara LG G5

iPhone 7 Plus va avea o camera duala, iar conform unor informatii aparute astazi, vorbim despre o camera duala de 12 megapixeli pe care o va folosi compania Apple. V-am spus astazi care sunt specificatiile iPhone 7 si ati vazut ca Apple va folosi doi senzori de imagine de 12 megpaixeli pentru camera duala, iar ea va fi similara cu cea a LG G5.

V-am vorbit despre tehnologia celor de la LinX si v-am spus ca Apple a cumparat aceasta companie anul trecut impreuna cu a sa tehnologie, ea functionand intr-un mod similar cu cel de mai jos. V-am spus in al meu LG G5 review ca acea camera este foarte buna si inregistreaza poze wide cu mult mai multe detalii, deci astept asa ceva si de la iPhone 7 Plus.

Driver chipset-ul camerei duale din iPhone 7 Plus este fabricat de catre cei de la Analog Devices, conform informatiilor de astazi, asa ca va fi interesant de vazut cum va functiona el. Daca totul va arata precum in clipul video de mai jos, atunci vom avea parte de poze d calitate mult mai buna, aceasta rezultand cel mai probabil din combinarea lor.

Ma astept ca iPhone 7 Plus cu a sa camera duala sa ne permita sa surprindem mai mult in poze cu o functie wide, dar m-as astepta sa vad si un sistem de refocalizare a imaginilor deja facute. Deasemenea este posibil ca Apple sa implementeze si un sistem de inregistrare de imagini sau clipurl video 3D cu cele doua camere, dar deocamdata nu au aparut asemenea detalii.

Foarte multa lume a speculat ca achizitia companiei LinX este facuta pentru ca Apple sa poata implementa tehnologiile sale in iPhone 7 Plus, iar acest lucru pare sa fie adevarat. Acum desigur ca ramane sa vedem ce fel de functii interesante va oferi Apple pentru camera duala, insa cred ca nu vor exista persoane dezamagite de ceea ce va avea ea disponibil.

iPhone 7 camera dubla demo

 • WhiteColor

  Iphone 7 cu cameră veche din iarna..G5 a fost prezentat in februarie..deci este canera veche de 6 luni deja…Apple mereu in urma celorlalti.

 • E similara, nu identica :))

 • WhiteColor

  Diferenta o va face procesarea software.

 • Srb Srb

  sa vedem dar sigur va fi mai buna

 • V.P

  G5 are o camera extrem de buna , sper ca Apple sa o depaseasca .

 • Srb Srb

  pai astia zic ca ar trebui sa faca un pas mare in industria camerelor pt telefoane…si tu zici ca G5 are o camera buna? care este sub s7

 • Srb Srb

  nu are cum fizic…G5 are 16MP+8MP..aici ambele sunt de 12MP

 • WhiteColor

  Vezi S.C.A.V.U.L.E cum imi bat joc de tine si imi dai reply la toate nickname urile folosite!

 • Rodringo

  De unde ști tu că va fi mai bună? Te-au informat (fske)masonii?

 • Rodringo

  Oamenii pe aici cred ca srb srb este curveta lui zer0-n3, eu știu cu siguranță că ambii sunt pe invers.

 • Srb Srb

  SIGUR VA FI MAI BUNA. Doua 12mp ai echilibru