eMAG – selfie stick de la 14 LEI, cu 57% reducere

Vara inca nu s-a terminat si daca inca mai mergeti in excursie, atunci cum puteti face poze mai reusite decat fara un selfie stick pentru terminalul vostru ? Cei de la eMAG au in aceasta pagina peste 100 de modele de selfie stick la preturi care incep de la doar 14 lei si sunt disponibile cu 57% reducere, ele ajutandu-va sa va faceti poze perfecte.

Cu un selfie stick puteti surprinde peisaje exceptionale pe care in mod normal nu le-ati putea inregistra in poze folosindu-va doar de intinderea mainii, asa ca accesoriile de acest tip sunt esentiale pentru poze bune. Vorbim aici despre poze facute cu foarte multe persoane, sau pesaje foarte frumoase aflate in spatele vostru, lucruri pe care nu le-ati putea surprinde fara o extindere a bratului vostru.

Majoritatea selfie stick-urilor permit doar atasarea unui smartphone, iar cu ajutorul unor aplicatii dedicate puteti declansa inregistrarea pozei, sau puteti seta un timer pentru a o face. Separat exista si selfie stick-uri care se conecteaza printr-un cablu la smartphone si permit inregistrarea pozei prin apasarea unui buton, insa ele sunt in general compatibile doar cu terminale Android.

Indiferent ce fel de selfie stick doriti sa cumparati pentru al vostru smartphone, in aceasta pagina gasiti o gama extrem de diversificata de modele care sunt vandute la reducere.

emag selfie stick