Prima Pagina iPhone 7 Cutia iPhone 7 confirma castile AirPods

Cutia iPhone 7 confirma castile AirPods

iPhone 7 cu casti fara fir AirPods pare sa fi fost confirmat de o imagine a presupusei cutii in care va fi livrat terminalul catre clienti.

O imagine foarte interesanta a aparut in cursul acestei zile pe internet, iar in ea vede ceea ce pare a fi cutia terminalului iPhone 7, plus o parte dintre specificatiile sale GSM. Ieri am vazut unele documente care confirmau unele dintre specificatiile iPhone 7, ele avand texte similare cu cele de pe cutia de mai jos deoarece trebuiau aplicate pe exact acest obiect.

Marea diferenta dintre textele de ieri si cele de astazi sta in faptul ca desi acolo ni se spunea ca vom avea casti EarPids cu fir in pachet, astazi ni se spune ca vom avea casti AirPods fara fir. In imaginea de mai jos veti vedea in al treilea paragraf al textului mentionata sintagma AirPods Wireless Headphones, adica acele casti care au fost certificate impreuna cu iPhone 7.

Nici textul de ieri si nici textul de astazi  nu seamana cu cele ale Apple, pe cutia iPhone 6S Plus fiind inscrisa sintagma EarPods with Remote and Mic pentru a mentiona castile. Diferenta este in detalii si desi ar putea sugera ca dovezile de ieri si de astazi sunt false, totusi exista oricand posibilitatea ca Apple sa fi ales sa schimbe textele de pe cutiile produselor.

iPhone 7 cu casti AirPods wireless confirmat de cutie ?

Daca imaginea cu aceasta cutie pentru iPhone 7 este adevarata, atunci separat de aceste casti AirPods fara fir ni se confirma din nou faptul ca modelul de baza va avea 32 GB spatiu de stocare. Desigur ca acum nu prea mai avea cineva nevoie de vreo confirmare, avand in vedere ca au venit atat de multe din atat de multe parti, incat totul pare 100% sigur.

iphone 7 casti airpods fara fir

Parerea mea este ca exista putine sanse ca Apple sa vanda intr-adevar iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu o pereche de casti AirPods fara fir incluse in pachet, iar asta pentru ca nu prea ar avea sens sa faca asta. Apple probabil va dori sa vanda separat castile prin intermediul magazinului sau la preturi de cateva zeci de dolari per bucata.

Voi ce parere aveti ? Va include Apple casti AirPods fara fir in cutia iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?

 • bodoo69

  Salut, asta este poza despre care vorbesti?

 • Huh ?

 • sa ma ia naiba

  Va pup

 • bodoo69

  Da, sunt curios sa vad sursa de unde ai preluat informatia.

 • florin

  Care ar fi problema sa existe 2 pachete pentru toate modelel iphone de exenplu : iphone 7 32GB – 1 model casti cu fir / 1 model casti fara fir, diferenta de bani intre ele! 🙂 eu as fi ff interesat de asa ceva, mult mai ok decat sa cumpar separat alte casti fara fir .

 • Nu prea face Apple chestii de genul, mai ales ca pe documentatia de ieri pentru 32 GB erau mentionate castile EarPods.

 • Am primit-o pe mail. Probabil e din China, de undeva, habar nu am.

 • rundown

  Dute ba nu cred, iphone 7 va avea cablu usb si wifi conform pozei:))

 • Fosocle

  Poate o sa fie doar pentru 7 plus. Vad ca asta scrie pe cutie

 • Fosocle

  Vorbesti aberatii. Eu vad ca scrie ca are suport pentru memorie externa floppy disk

 • gyonny

  sa vedem de pe 7 incolo ce nascociri mai apar:)))

 • Srb Srb

  te pupam, du-teeeeeee

 • claudiu

  Nu stiu daca ati observat, dar descrierea de pe spate e in limba maghiara. Nu stiu ca Apple sa faca cutii exclusiv cu descriere in aceasta limba.