Noi casti Beats vor fi lansate impreuna cu iPhone 7

Noi casti Beats vor fi lansate cu iPhone 7 saptamana viitoare, echipa de PR a Apple confirmand includerea lor in oferta companiei.

Noi casti Beats urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple impreuna cu iPhone 7 saptamana viitoare, prezentarea urmand a avea loc in aceeasi conferinta cu noul terminal. La doi ani de la achizitia Beats, cei de la Apple lanseaza in sfarsit noi produse sub acest brand, iar ele ar trebui sa fie disponibile pentru achizitie chiar de miercuri.

O captura de ecran care dovedea faptul ca noile produse a fost publicata de catre o publicatie franceza, insa PR-ul celor de la Beats, adica Apple, le-a cerut sa o retraga, deci sigur este reala. Mai mult decat atat, ea confirma faptul ca produsele vor fi lansate de catre Apple impreuna cu iPhone 7, iar aceasta este intr-adevar o surpriza pentru noi.

Pana acum absolut niciun zvon nu ne-a dat de inteles ca Apple ar putea lansa noi casti Beats impreuna cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa iata ca existau si surprize pregatite. Totusi, ele nu vor fi lumii intergi avand in vedere ca echipa de PR a Beats a intervenit si a cerut stergerea ei de pe internet, actiunea lor confirmand practic totul.

NImeni nu stie deocamdata ce fel de produse noi vor fi lansate sub brand-ul Beats, insa probabil vorbim despre casti Lightning si casti fara fir pentru a se potrivi cu schimbarea facuta pentru noul iPhone. Mai mult detalii vom afla desigur in cursul zilei de miercuri, asa ca va astept atunci sa discutam despre tot ceea ce ne va arata Apple.

UPDATE: Iata si imaginea pe care echipa de PR a Apple nu a dorit ca internetul sa o vada.

noi produse beats