O parte din garderoba lui Steve Jobs este scoasa la vanzare

Fanii co-fondatorului Apple, Steve Jobs, au acum ocazia de a licita pentru o parte dintre hainele pe care el le-a purtat inainte de a muri. Un website de licitatii din SUA a pus in vanzare o varietate de haine preluate din garderoba fostului presedinte Apple, ele fiind vandute si cu diverse obiecte care se regaseau in casa acestuia si pe care le folosea zilnic.

Vorbim despre celebra bluza care acopera gatul, jeansii sau pantofii sport pe care el ii purta cam peste tot, sau chiar un halat de baie ce il purta prin casa. Exista desigur si unele articole folosite pentru barbierit, tricouri, camasi, cravate, papioane, cheile de la casa, si o varietate de alte haine, unele de firma si unele “normale”, preturile fiind totusi foarte mari.

Preturile pentru aceste obiecte incep de la cateva sute de dolari in cazul hainelor si ajung pana la 12.000 de dolari pentru o geaca de piele purtata de catre el. Practic vorbim despre o licitatie in cadrul careia se vor vinde multe obiecte detinute de catre Steve Jobs, suma totala putand ajunge la cateva zeci de mii de dolari, in baza a ceea ce vedem.

Desi au trecut 5 ani din momentul in care Steve Jobs a decedat, inca exista foarte multe persoane care iubesc tot ceea ce a reprezentat fostul presedinte al companiei Apple. Obiectele detinute de catre el vor deveni tot mai scumpe odata cu scurgerea timpului, iar peste zece ani ele ar putea valora chiar si de pana la 10 ori mai mult decat acum.

colectie haine steve jobs

6 COMENTARII

  1. Măcar de ar dona banii unei asociații caritabile, copiilor neajutorați, etc. Ar fi un plus de imagine pentru Apple.

  2. Așa e! Însă imaginea lui Steve Jobs este atașată în continuare de Apple, nu de văduva lui. Dacă aud ceva de Steve Jobs, automat mă gândesc la Apple, chiar dacă sunt detalii legate de viața lui personală.
    Dar ai dreptate, lucrurile sunt ale femeii sale nu ale companiei Apple…