Vrei iPhone 7 32 GB? Ai putea face o mare greseala.

Alegerea iPhone 7 32 GB ar putea fi o mare greseala, deoarece Apple comercializeaza modelul cu 128 GB spatiu de stocare pentru doar 100 euro in plus.

2016 va fi primul an in care compania Apple va scoate din oferta sa modelele de 16 GB ale iPhone, insa aici vorbim doar despre modelele din prima linie de terminale iPhone. In aceasta idee, iPhone 7 32 GB si iPhone 7 Plus 32 GB vor fi versiunile de baza ale noii serii de smartphone-uri, modele cu 16 GB spatiu de stocare urmand a fi vandute in planurile 2 si 3.

V-am spus zilele trecute care sunt preturile iPhone 7 si acolo ati vazut ca noul terminal cu spatiu dublu de stocare ar putea fi mai ieftin decat a fost iPhone 6S anul trecut. Desi Apple ofera 32 GB ca optiune minima pentru iPhone 7, pentru doar 100 de euro in plus puteti beneficia de 128 GB spatiu de stocare, adica de 4 ori mai mult.

Diferenta este enorma pentru ca vorbim despre 128 GB spatiu de stocare pentru doar 100 euro in plus fata de pretul de baza si ganditi-va cate ati putea face cu ei. Este adevarat ca odata cu cresterea pretului ajungeti la valoarea unui iPhone 7 Plus 32 GB, dar daca nu doriti un terminal cu ecran mai mare de 4.7 inch, atunci este recomandabil sa cumparati unui cu 128 GB spatiu de stocare.

iPhone 7 128 GB este alegerea corecta

iPhone 7 va avea o camera mai buna, deci pozele si clipurile video vor ocupa mai mult spatiu in terminale, insa aplicatiile si jocurile incep sa aiba grafica mai buna deasemenea. Asta inseamna ca ele ocupa tot mai mult spatiu in terminalele noastre si chiar daca 32 GB vi se pare a fi o cantitate mare de spatiu, s-ar putea sa descoperiti ca ea nu va ajunge.

Diferenta de 100 de euro intre modele nu este de neglijat, insa daca aveti de unde sa o dati, eu va recomand sa o faceti, mai ales daca obisnuiti sa filmati mult, sau sa faceti poze, daca vrei sa vedeti filme pe terminalele voastre, sau daca instalati multe jocuri.

Daca folositi un iPhone 7 doar pentru aplicatii si ocazional filme sau poze, atunci probabil ca acea diferenta de 100 de euro nu este justificata in cazul vostru. Totusi, iata ca Apple incepe sa-si ajunga din urma concurenta si incepe intr-un final sa ne ofere mai multe beneficii pentru banii pe care ii platim pe produsele sale.

greseala in a alege iphone 7 32 gb de la apple

Articolul precedentIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 03.09.2016
Articolul următorFolii de sticla pentru smarphone de la 2 lei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.