Prima Pagina iPhone 7 Vrei iPhone 7 32 GB? Ai putea face o mare greseala.

Vrei iPhone 7 32 GB? Ai putea face o mare greseala.

Alegerea iPhone 7 32 GB ar putea fi o mare greseala, deoarece Apple comercializeaza modelul cu 128 GB spatiu de stocare pentru doar 100 euro in plus.

2016 va fi primul an in care compania Apple va scoate din oferta sa modelele de 16 GB ale iPhone, insa aici vorbim doar despre modelele din prima linie de terminale iPhone. In aceasta idee, iPhone 7 32 GB si iPhone 7 Plus 32 GB vor fi versiunile de baza ale noii serii de smartphone-uri, modele cu 16 GB spatiu de stocare urmand a fi vandute in planurile 2 si 3.

V-am spus zilele trecute care sunt preturile iPhone 7 si acolo ati vazut ca noul terminal cu spatiu dublu de stocare ar putea fi mai ieftin decat a fost iPhone 6S anul trecut. Desi Apple ofera 32 GB ca optiune minima pentru iPhone 7, pentru doar 100 de euro in plus puteti beneficia de 128 GB spatiu de stocare, adica de 4 ori mai mult.

Diferenta este enorma pentru ca vorbim despre 128 GB spatiu de stocare pentru doar 100 euro in plus fata de pretul de baza si ganditi-va cate ati putea face cu ei. Este adevarat ca odata cu cresterea pretului ajungeti la valoarea unui iPhone 7 Plus 32 GB, dar daca nu doriti un terminal cu ecran mai mare de 4.7 inch, atunci este recomandabil sa cumparati unui cu 128 GB spatiu de stocare.

iPhone 7 128 GB este alegerea corecta

iPhone 7 va avea o camera mai buna, deci pozele si clipurile video vor ocupa mai mult spatiu in terminale, insa aplicatiile si jocurile incep sa aiba grafica mai buna deasemenea. Asta inseamna ca ele ocupa tot mai mult spatiu in terminalele noastre si chiar daca 32 GB vi se pare a fi o cantitate mare de spatiu, s-ar putea sa descoperiti ca ea nu va ajunge.

Diferenta de 100 de euro intre modele nu este de neglijat, insa daca aveti de unde sa o dati, eu va recomand sa o faceti, mai ales daca obisnuiti sa filmati mult, sau sa faceti poze, daca vrei sa vedeti filme pe terminalele voastre, sau daca instalati multe jocuri.

Daca folositi un iPhone 7 doar pentru aplicatii si ocazional filme sau poze, atunci probabil ca acea diferenta de 100 de euro nu este justificata in cazul vostru. Totusi, iata ca Apple incepe sa-si ajunga din urma concurenta si incepe intr-un final sa ne ofere mai multe beneficii pentru banii pe care ii platim pe produsele sale.

greseala in a alege iphone 7 32 gb de la apple

 • gabi

  Mai au mult pana sa ajunga concurenta!restu oferă demult 32 sau mai nou 64 gb + opțiunea cu card de pana la 256gb!

 • NicKel

  alegerea corecta si completa va fi 7 Plus 256GB

 • Da, la 1200 de euro :))

 • Apple nu va baga vreodata microSD pentru ca sunt mult mai incete decat NAND Fflash si ajungi la problemele de performanta din Android.

 • Srb Srb

  nu se merita pt doar 100€ in plus sa nu iei 128..

 • Clau

  Mai este un pic și o sa fie mai scump decât un mac. În curând o sa plătim vro 2000 de euro pentru iPhone plus cu 512 g. Sunt 100% ca o sa iasă in cativa ani și cu 512 sau 1 TB.

 • Srb Srb

  stai ca vin noile mac, si or sa creasca si ele

 • Dan

  Mie Mi-ar conveni un IPhone cu 1 TB spațiu de stocare :))

 • sync

  Cand va aud ca vreti stocare 256/512/1TB, ma ia rasul. Sa fim sinceri, telefoanele din ziua de azi nu se folosesc o viata de om. Majoritatea utilizatorilor schimba telefonul la un an..doi. Decat sa bagati sute de euro pt o stocare ce nu o folositi niciodata, mai bine dati cateva zeci de euro pt stocare Cloud. 64-128gb is de ajuns pt un telefon ce-l schimbi la un an. 🙂

 • sync

  Mai bine ar integra baterii mai mari, rezolutie mai buna, QuadCore! Degeaba ai sute de giga pe tel daca nu-i poti folosi cum trebuie.
  Daca s-ar face un iPhone cu hardware-ul ce e disponibil acum pe piata, as fi de acord cu 512/1TB de stocare, ca as schimba mai rar telefonul..dar asa….

 • Srb Srb

  ce nu poti folosi daca ai spatiu? nu inteleg

 • Srb Srb

  cei ce fac filme 4k…ce sa faca cu 32 gb sau chiar si 128?deja pozele ocupa f mult, aplicatiile se maresc, 4k e imens..

 • Srb Srb

  toate merg impreuna…

 • Srb Srb

  plus ca zaone se refera value/money aici,,adica doar pt 100€ primesti 4x…

 • Srb Srb

  KGI says that the iPhone 7 will include the new Apple A10 SoC, which will be CPU clocked at up to 2.4GHz, a dramatic increase over the existing A9 silicon. The iPhone 7 will also come in two new color options which KGI describes as “dark black” and glossy “piano black”, replacing space grey. There are also changes to the speaker system, Force Touch sensors, waterproofing and more. Many details after the jump, including an explanation of what the iPhone 7 dual-camera system comprises

 • Srb Srb

  The iPhone 7 screen display will also be getting an upgrade. Although size and resolution are staying the same, at 4.7 inches and 5.5 inches, the displays will ‘copy’ the visual features of the 9.7 inch iPad Pro. This means the iPhone 7 display will be able to render wide-color imagery. This will help boost the appearance of the photos taken by the new cameras in the iPhone 7.

 • Srb Srb

  Deci deja iphone 7 va fi demn de un upgrade pana la urma

 • Viorel Predatorul

  Pentru aplicații, da, este valabil, dar pentru fotografii și filme nu e nevoie de viteză foarte mare. Nu m-ar deranja să am 128 GB sau mai mult pentru poze de vacanță, muzică, filme etc.

 • Mihai

  UHS-II bus can transfer data at up to 312MB/s.

 • Teo

  Gândiți-va voi la IPhone 7 ca eu încep facultatea acum in toamna si tare mi-e ca o sa stau pe tușa 4 generații. Oricum, pentru mine este ideal sa schimbi telefonul odata la doi ani. Mi se pare cel mai eficient mod de a te bucura de un produs bun care poate fi vândut la un preț bun după aceea.