Apple confirma iPhone 7 32 GB

Intr-o hartie cu specificatii venite de la Apple se confirma lansarea iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare, exact ceea ce doreau milioane de fani Apple.

iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare este confirmat chiar de catre compania Apple prin documentatia pe care a oferit-o unuia dintre partenerii sai pentru aplicare pe ambalajul dispozitivului. Vorbim despre o hartie similara cu cea care dimineat ne-a confirmat existenta iPhone 7 256 GB, deci este clar ca ambalajele terminalelor au intrat in productie.

Puteti observa in imaginea de mai jos ca vorbim despre exact aceleasi informatii disponibile si pe acest document, semn ca ceea ce am vazut dimineata ar fi adevarat. Desi acel document confirma si faptul ca iPhone 7 32 GB va fi lansat de catre Apple, iata ca acum avem o confirmare ceva mai directa, cu marcajul corespunzator pentru stocare.

Avand in vedere ca documentul de acum este identic cu cel de dimineata, ne este confirmat din nou faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea in pachet casti EarPods Lightning. Mai mult decat atat, aceste casti vor fi secondate de un adaptor Lightning care va permite conectarea castilor standard cu port audio de 3.5mm la iPhone 7.

iPhone 7 32 GB confirmat de catre Apple

Cu aceasta confirmare, este foarte clar ca Apple va oferi iPhone 7 si iPhone 7 Plus in trei variante incepand din toamna, ele urmand a avea 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare. Modelele cu 16 GB si 64 GB spatiu de stocare sunt scoase din productie de catre Apple pentru noile terminale si vor ramane doar in cele comercializate acum.

ambalaj iphone 7 32 gb

Aceasta schimbare este extrem de importanta deoarece foarte multe lume a cerut implementarea a minim 32 GB spatiu de stocare in iPhone 7, iar cei de la Apple au ascultat. Odata cu schimbarea, vom putea stoca mai multe poze, clipuri video, aplicatii, sau orice fel de alte date in terminalele noastre, indiferent ce fel de model alegeti.

Desi iPhone 7 va fi disponibil cu minim 32 GB spatiu de stocare, exista sanse infime ca Apple sa creasca pretul de vanzare, asa cum s-au gandit foarte multe persoane. Apple va practica acealsi pret precum in cazul iPhone 6S 16 GB, sau unul chiar mai mic, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere.