REDUCEREA ZILEI: Apple Watch mai ieftin ca in Apple Store

Reducerea zilei este astazi pentru Apple Watch, pe care il puteti cumpara de la eMAG la pret mai mic decat cel practicat de catre compania Apple in Apple Store-urile europene. Mai exact, vorbim despre o reducere de 20% in aceasta pagina pentru pretul de baza al Apple Watch, astfel ca produsul este cu 35 de euro mai ieftin decat in Apple Store Germania, de exemplu.

In mod normal Apple Watch este vandut mai scump decat in Apple Store Europa, chiar si de catre eMAG, iar reducerea disponibila acum pentru el este 350 LEI fata de pretul de baza. Uitandu-ma printre preturile inregistrate de catre comparatoarele de preturi de la noi, n-am gasit unul mai mic decat acesta disponibil la eMAG, dar de asta va puteti convinge si singuri.

Apple Watch 38mm este modelul cel mai mic al Apple Watch vandut de catre compania Apple, iar aici vorbim despre versiunea cu carcasa din aluminiu care are curea sport. Doua modele beneficiaza de reducere la eMAG in momentul de fata si le puteti alege pe oricare dintre ele, curelele putand fi schimbate dupa nevoile voastre.

eMAG are Apple Watch la cel mai mic pret de pana acum

Apple Watch este un smartwatch pe care il puteti folosi pentru a va monitoriza starea de sanatate, pentru a va monitoriza exercitiile de fitness, dar si pentru a prelua informatii de pe iPhone. El va usureaza mult munca de a va verifica in mod constant telefonul pentru a vedea daca ati primit informatii noi, asa ca veti obtine functii foarte utile de la el.

In aceasta pagina gasiti modelele Apple Watch la reducere la eMAG, alte modele mai scumpe beneficiind deasemenea de reduceri de pana la 10%.

emag reducere apple watch