Huawei – iPhone 7 are tehnologii vechi

Richard Yu, presedintele Huawei, sustine ca tehnologia folosita in camera iPhone 7 Plus exista in Huawei P9 de cateva luni.

Richard Yu, presedintele companiei Huawei, a urcat astazi pe scena unui eveniment al companiei pentru a prezenta diverse produse noi, insa nu s-a ferit din a ataca concurenta. Mai exact, el a vorbit despre iPhone 7, care urmeaza sa fie prezentat miercuri si desigur ca a tinut sa aduca in discutie camera duala pe care Apple o va folosi in iPhone 7 Plus.

V-am spus ieri toate noutatile privind camera duala iPhone 7 Plus, presedintele Huawei afirmand ca tehnologia este veche, ea fiind folosita in Huawei P9 cu multe luni in urma. Mai mult decat atat, compania sa a implementat o camera care nu iese in exteriorul carcasei, lucru pe care compania Apple nu a reusit sa il faca pentru iPhone 7 Plus.

Jucandu-ma cu Huawei P9 va pot spune ca acea camera duala nu este nici pe departe atat de buna precum o prezinta presedintele companiei, insa camera LG G5 este o cu totul alta poveste. Va pot spune ca daca Apple va implementa functii similare in camera iPhone 7 Plus, dar o calitate mai buna pentru poze, toata lumea va fi extrem de multumita.

Presedintele Huawei spune ca iPhone 7 are tehnologii vechi

Exact precum in cazul camerei LG G5, cea din iPhone 7 Plus va fi compusa din doi senzori de imagine, unui wide si unul telephoto, astfel ca vom beneficia de zoom mare si un unghi mai mare pentru a surprinde obiecte in imagini. Am fost extrem de multumit si placut impresionat de camera folosita in LG G5 si sper ca Apple sa ofere acelasi lucru.

Huawei cauta atentie in momentul de fata, iar presedintele companiei isi lauda nejustificat produsele pentru ca exista altele care ofera functii mult mai importante. Sperat, presedintele Huawei a afirmat ca pana in 2018 compania sa va intrece in vanzari atat Apple, cat si Samsung, visul fiind unul frumos, insa el va ramane, cel mai probabil, doar un vis.

Huawei P9 nu are care mai buna decat iPhone 6S, asa ca nu putem vorbi despre ceva superior iPhone 7 Plus, insa cu siguranta compania va cauta sa mai ironizeze Apple, ironia privind camera iesita din carcasa fiind pe deplin meritata.

Richard Yu presedinte huawei