Apple decoreaza locatia evenimentului iPhone 7

Apple a inceput sa amenajeze Bill Graham Civic Center, in care urmeaza sa prezinte iPhone 7, primele materiale publicitare fiind deja amplasate.

Cu doar cateva zile inainte de evenimentul pentru prezentarea iPhone 7, cei de la Apple au inceput deja sa amenajeze exteriorul si interiorul locatiei in care vom vedea noul produs. Bill Graham Civic Center este locatia din San Francisco in care vom vedea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cei de la Apple urmand a dezvaluit noile produse lumii intregi.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, steagurile Apple deja sunt prezente pe Bill Graham Civic Center, iar in interior incep sa fie amplasate alte bannere care arata noutatile iPhone 7. Intreaga cladire va fi plina de materiale pentru prezentare, iar unele dintre ele ne vor confirma ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple miercuri.

Pentru fiecare prezentare a unui produs nou, cei de la Apple amenajeaza locatia in care el va fi anuntat, iar cu iPhone 7 nu se face vreo exceptie asa cum era normal. Bill Graham Civic Center este folosit de doar 2 ani de catre Apple, cladirea fiind capabila sa gazduiasca aproximativ 6000 de persoane, iPhone 6 fiind prima oara cand ea a fost folosita.

Pentru iPhone 7 deocamdata nu se stie daca Apple va construi si o cladire adiacenta in care sa expuna produsele, asa cum s-a intamplat in cazul iPhone 6. Exista sanse ca acest lucru sa se intample, insa ramane de vazut ce vor decide in final cei din Cupertino sa faca pentru a-si aduce noul terminal in atentia lumii intregi, asa cum se cuvine.

Nu uitati ca miercuri seara, incepand cu ora 19:30, va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple.