iPhone 7 – noile optiuni de stocare confirmate

iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare a fost confirmat de imagini publicate de catre un angajat al companiei Foxconn.

iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare va fi cu siguranta lansat de catre compania Apple in cursul acestei luni pe piata, o noua confirmare venind astazi. Un angajat al companiei Foxconn a facut pozele de mai jos pentru a ne arata ca noile modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi vandute cu 32 GB, 128 GB si 256 GB.

Dupa cum v-am spus deja in repetate randuri, iPhone 7 32 GB va fi versiunea standard a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca stiti pe ce veti plati cei mai putini bani cand veti decide sa faceti achizitia. Pentru doar 100 de euro in plus primiti de 4 ori mai mult spatiu, adica 128 GB, iar pentru 200 de euro de 8 ori mai mult spatiu de stocare, adica 256 GB.

Toate aceste informatii ne-au fost oferite inclusiv ieri cand au aparut in detaliu toate noutatile iPhone 7 de la un analist asiatic, care in trecut a oferit doar detalii valide despre planurile Apple. Desigur ca pana in prezent au aparut si foarte multe zvonuri care sugerau exact acelasi lucru cu privire la optiunile de stocare pe care le va oferi compania Apple.

iPhone 7 cu 32 GB, 128 GB si 256 GB de stocare a fost confirmat oficial de un angajat Foxconn

Desi Apple va incepe sa vanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu mai mult spatiu de stocare, ea va percepe aceeasi bani pentru modelele cu 32 GB si 128 GB in comparatie cu cele de 16 GB si 64 GB ale iPhone 6.  Pe de alta parte, modelul cu 256 GB spatiu de stocare va fi usor mai scump decat iPhone 6S cu 128 GB spatiu de stocare, dar acest lucru era de asteptat.

iphone 7 32 gb 128 gb 256 gb

Informatiile de astazi vin doar sa ne intareasca fara dubiu convingerea ca Apple a inteles in sfarsit ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus trebuie sa fie competitive din punct de vedere al spatiului de stocare. In aceasta idee, ele vor oferi la fel de mult spatiu precum concurenta, iar lipsa unui card SD este suplinita de performantel modulelor NAND flash.

In momentul de fata este extrem de greu de crezut ca Apple nu va lansa iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu 32 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, asa ca nu va ganditi diferit. Este imbucurator sa vedem ca Apple intelege in sfarsit ca utilizatorii sai au nevoie de mai mult, insa din pacate cei din Cupertino ne ofera tarziu imbunatatirile importante.

Articolul precedentiPhone 4 nu va mai fi reparat dupa aparitia iPhone 7
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 04.09.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.