Supernet 4G+ City – internet gratuit Vodafone in Cluj si Iasi

Supernet 4G+ City este o oferta Vodafone cu internet mobil gratuit in orasele Iasi si Cluj-Napoca timp de o intreaga luna de zile.

Supernet 4G+ City a fost anuntat astazi de catre Vodafone in cadrul unei campanii pentru a sarbatori 2 ani din momentul lansarii serviciului Supernet 4G. In aceasta idee, Supernet 4G+ City le va permite clientilor Vodafone din Iasi si Cluj-Napoca sa navigheze gratuit pe internet la viteze 4G atat timp cat nu parasesc limitele oraselor.

Conform celor de la Vodafone, oferta Supernet 4G+ City aduce o luna de internet gratuit in orasele Iasi si Cluj-Napoca pentru clientii operatorului de telefonie mobila. Practic, indiferent cat trafic de internet se inregistreaza acolo de pe terminalele mobile, cei de la Vodafone nu vor percepe vreo taxa suplimentara.

Cei de la Vodafone au mai oferit in trecut internet gratuit in weekend in intreaga Romanie, insa cu Supernet 4G+ City ofera pentru prima oara internet gratuit in doar 2 orase din tara. Campania are menirea de a atrage noi clienti pentru serviciile de internet ale Vodafone, acolo fiind probabil cel mai mic trafic inregistrat din toata tara.

Supernet 4G+ City – internet mobil gratuit de la Vodafone in Iasi si Cluj-Napoca

Vodafone activeaza gratuit si automat serviciul Supernet 4G+ City pentru toti clientii sai din Iasi si Cluj-Napoca, deci veti primi un mesaj prin care veti fi anuntati ca puteti nagiva gratuit pe internet. Oferta Supernet 4G+ City este disponibila in perioada 5 septembrie 2016 – 5 octombrie 2016, deci va puteti bucura de ea 30 de zile.

supernet 4g+ city vodafone

De Supernet 4G+ City de la Vodafone se pot bucura toti cei care au vreun serviciu de internet oferit de catre operator, indiferent daca el este unul 3G sau 4G.