Prima Pagina Apple Music Apple Music peste 10 milioane de descarcari pe Android

Apple Music peste 10 milioane de descarcari pe Android

Apple Music are intre 10 milioane si 50 de milioane de descarcari pe platforma Android pana in prezent, o cifra cu adevarat impresionanta.

Apple Music pare sa fie un adevarat hit pe platforma Android, sau cel putin asta ne da de inteles numarul mare de descarcari pe care aplicatia celor de la Apple l-a inregistrat. Mai exact, vorbim despre 10 – 50 milioane de descarcari inregistrate pana acum pentru aplicatia Apple Music din Google Play, o cifra foarte mare intr-o lume care nu pare interesata de Apple.

Zilele trecute aplicatia Apple Music din Google Play afisa intre 1 – 5 milioane de descarcari inregistrate, iar acum vorbim despr 10 – 50 de milioane de descarcari pentru ea. Vorbim despre o cifra care lasa loc la foarte multe interpretari, insa foarte clar este ca peste 10 milioane de persoane au descarcat aplicatia Apple Music pe platforma Android.

Apple Music pentru Android a fost lansata acum peste 10 luni in Google Play, deci vorbim despre o perioada foarte lunga de timp in care s-au inregistrat descarcarile. Media ar fi de aproximativ 1 milion de descarcari pe luna, ceea ce nu este chiar atat de grozav, avand in vedere ca Apple Music este gratuit 3 luni, iar platforma Android are 1 miliard de utilizatori.

Chiar si asa, cei de la Apple au convins unii fani Android sa-i foloseasca platforma, iar acest lucru este de laudat, avand in vedere rivalitatea mare dintre utilizatorii iOS si Android. Apple anuntase acum cateva saptamani ca are 15 milioane de abonati ai Apple Music, insa cifra probabil a crescut, dar nu stim cati dintre acestia sunt din iOS si cati din Android.

Indiferent de situatie, este clar ca lumea este interesata de Apple Music, iar numarul de abonati va creste in viitor pe masura interesului si a continutului din platforma.

apple music instalari android

 • Srb Srb

  deci si androizii sunt disperati dupa ce ofera Apple

 • V.P

  Multi au descarcat aplicatia doar pentru a vedea ce poate , interesant sa vedem cati sunt dispusi sa plateasca abonamentul lunar .

 • real

  sint si altele mai bune
  lumea e curioasa
  sa zica apple cati dintre cei 10 miloane platesc abonamentul

 • Viorel Predatorul

  Disperați? Cred că sunt 3 miliarde de dispozitive cu Android, ceea ce înseamnă că 10 milioane reprezintă o proporție infimă, de 0.3%. Cred că Apple este mai disperată, dacă a lansat un produs pe platforma concurentă. Sunt curios ce ratinguri va lua aplicația :))

 • Srb Srb

  calm ca vorbesti de parca apple music este de cand s-a lansat androidul pe piata..calm are doar 1 anisor..mai vorbim peste 10 ani

 • burn

  Acum dacă stau si compar aplicațiile Apple muzic si aplicația google Play muzic pe care am utilizat-o foarte mult timp cu abonament lunar la același preț 5$luna, in opinia mea Apple e mult mai ok

 • Viorel Predatorul

  Si ce se va intampla peste 10 ani? Produsele concurente exista pe piata de 3 ani, si uite unde sunt: Google Music are 1 miliard de descarcari (3.9*/5), Spotify are 500 milioane de descarcari (4.5*/5). Apple Music are 10 milioane de descarcari (3.3*/5).
  Cu siguranta situatia se va schimba in 10 ani, cand probabil scorul va fi 2.2*/5 (cel mult) :))

 • Viorel Predatorul

  Ce are Apple Music in plus fata de Google Music? Ce te face sa simti diferenta de calitate intre cele doua aplicatii?

 • real

  eu am descarcat-o ,probata o zi,,stearsa
  la momentul asta spotify e peste.
  google mi se pare destul de complicata.