15 noutati iPhone 7 dezvaluite pana acum

15 noutati iPhone 7 care mai mult ca sigur vor fi oferite de catre Apple, de la camera la procesor, buton Home 3D Touch si trei culori noi.

Pentru ca ne aflam la doar o zi de prezentarea iPhone 7, cred ca foarte multi dintre voi si-ar dori o recapitulare a noutatilor pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere. Vorbim despre 15 dintre cele mai importantei noutati iPhone 7 pe care cei de la Apple le-au pregatit pentru noi, ele urmand a face diferenta dintre achizitie si ignorare in urmatoarele saptamani.

Toate aceste noutati iPhone 7 au fost prezentate intr-o varietate de zvonuri aparute pana acum pe internet, deci daca ati citit iDevice.ro in ultimele luni, sigur stiti de ele. Diverse dovezi au fost deasemenea prezentate pentru multe dintre aceste noutati iPhone 7, asa ca unele sunt sigure, in timp ce altele nu sunt, dar voi marca la fiecare probabilitatea de implementare.

Compania Apple pregateste destul de multe noutati iPhone 7 pentru a-i convinge pe utilizatori ca noul terminal merita cumparat, insa in final ramane sa aflam cate dintre ele vor veni. Foarte multa lume asteapta multe noutati iPhone 7 pentru a se convinge ca o achizitie merita facuta, insa alegerea in sine este una subiectiva si trebuie sa va ganditi bine.

15 NOUTATI iPhone 7 care vor fi anuntate maine de catre Apple

15 noutati iphone 7

Acestea fiind spuse, iata cele 15 noutati iPhone 7 si procentul veridicitatii zvonului :

  1. Un nou ecran True Tone preluat de la tabletele iPad Pro care are senzori de proximitate cu laser si timp de raspuns redus – 50%;
  2. Spatiu de stocare de 32 GB, 128 GB si 256 GB – 100%;
  3. Camera duala pentru iPhone 7 Plus cu 2 senzori de megapixeli, zoom optic si stabilizator optic de imagine – 100%;
  4. filmare 4K la 60 FPS;
  5. Camera simpla de 12 megapixeli pentru iPhone 7, mai buna, si cu stabilizator optic de imagine – 100%;
  6. Nou flash LED cu 4 LED-uri pentru iluminare mai buna noaptea si senzori de camera care fac poze mai bune noaptea – 100%;
  7. Scoaterea portului audio de 3.5mm – 100%;
  8. Casti Lightning si adaptor de 3.5mm pentru conectarea castilor vechi – 70%;
  9. Un nou modul Force Touch implementat la baza carcasei – 100%;
  10. Rezistenta la apa si praf cu certificare IPX7 – 100%;
  11. 2 GB RAM DDR 4 in iPhone 7 si 3 GB RAM DDR 4 in iPhone 7 Plus – 100%;
  12. Chip A10 cu procesor dual-core tactat la 2.45 GHz si spor de performanta de 35% – 100%;
  13. Buton Home 3D Touch implementat in locul butonului clasic – 100%;
  14. Eliminarea antenelor care despart carcasa – 100%;
  15. Trei culori noi : un negru lucios, un negru mat si o noua nuanta de roz – 100%.

Dupa cum puteti vedea, majoritatea acestor noutati iPhone 7 au foarte mari sanse de implementare, ele fiind in cea mai mare parte confirmate cu diverse dovezi preluate de la partenerii companiei Apple. In aceasta idee, acum stiti ce urmeaza sa ofere Apple si va puteti gandi inca de pe acum daca merita sa cumparati noul terminal, sau nu.

Nu uitati ca maine va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple. Intre timp instalati aplicatia iDevice.ro in iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile din lumea Apple.