Narcos – jocul lansat cu sezonul 2 al serialului Netflix

Narcos, sezonul 2, ajunge pe Netflix impreuna cu un joc oficial pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Nercos, sezonul 2, a fost lansat weekend-ul trecut in cadrul platformei Netflix si daca inca nu l-ati vazut, va recomand sa o faceti, pentru ca merita din plin, inclusiv sezonul 1. Narcos: Cartel Wars este jocul oficial al seriei Narcos din Netflix, el fiind lansat la sfarsitul lunii august in AppStore, pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Serialul Narcos il are in centru pe celebrul rege al traficului de droguri, Pablo Escobar Gaviria, iar in joc va veti asuma controlul asupra intregului sau imperiu. In jocul Narcos va trebui sa decideti cum veti conduce cel mai puternic cartel de droguri din lume, daca violenta sau respectul si loialitatea sunt caile cele mai bune de a avea succes.

Jocul Narcos este conceput pentru a va permite sa beneficiati de multiple versiuni de gameplay, astfel ca fiecare decizie facuta de catre voi va debloca anumite parti ale lumii virtuale. In aceasta idee, veti avea un gamplay plin de violenta, sau linistit cu loialitare si respect, deciziile pe care voi le luat in Narcos, ca Pablo Escobar, controland totul.

Sezonul 2 al Narcos are si un joc oficial in AppStore

Avand in vedere ca jocul Narcos este gandit in baza serialului cu acelasi nume, veti avea aceleasi responsabilitati precum Pablo Escobar, inclusiv in ceea ce priveste autoritatile. Va trebui sa va feriti, sau sa cooperati cu agentii D.E.A., ori cu autoritatile locale, deci fiecare “pas” pe care il faceti in Narcos va defini modul in care evolueaza Pablo Escobar.

Cu banii pe care ii generati din vanzarea de droguri, in Narcos va veti putea construi o armata de sicarios, asasini, sau va veti putea aliante puternice pentru viitor. Indiferent de situatie, va trebui sa fiti foarte atenti la fiecare pas pe care il faceti in lumea virtuala a Narcos pentru a fi siguri ca supravietuiti fiecarei zile in care inamicii va ataca.

Acestea fiind spuse, jocul oficial al sezonului 2 al Narcos, pentru Netflix, il puteti descarca gratuit din AppStore urmand acest link. Va recomand in acelasi timp sa urmariti si intreaga serie Narcos in cadrul Netflix.