Apple: iPhone 7 jet black se zgarie usor

iPhone 7 jet black, negru lucios, se zgarie usor conform Apple, asa ca cei din Cupertino ne recomanda sa avem grija cu dispozitivele.

Apple vrea sa evite orice fel de discutii cu privire la problemele pe care le va avea noul sau iPhone 7 negru lucios, sau jet black, asa ca ne avertizeaza din start ca se zagrie usor. Apple srie in cadrul website-ului sau foarte clar ca metalul vopsit cu culoarea neagra lucioasa se poate zgaria mai usor decat modelele oferite inaintea sa.

Acest avertisment este facut pentru ca viitorii posesori de terminale iPhone 7 negre lucioase sa nu se poata plange de faptul ca nu stiau ce se va intampla. Daca va aduceti aminte, iPhone 5 se zgaria foarte usor pe marginile laterale si foarte multa lume s-a plans din cauza asta, iar acum Apple spune foarte clar ce se va intampla cu dispozitivele.

Desigur ca acest avertisment este ascuns in pagina dedicata iPhone 7, insa chiar si asa, aveti mai jos tot textul exact asa cum este el vizibil pe pagina Apple, fara interpretari. Desi noul iPhone 7 jet back, negru lucios, va fi la fel de rezistent precum modelele cu alte culori, la zgarieturi nu se va descurca la fel de bine, asa ca trebuie sa aveti grija.

Avand in vedere acest avertisment, este bine sa va cumparati o carcasa pentru a proteja iPhone 7 jet black, dar trebui sa alegeti cu mare grija carcasa, pentru ca unele dintre ele zgarie deasemenea vopseaua.

“The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone.”

iPhone 7 jet black