Lansarea iPhone 7 in 16 septembrie, 23 septembrie in Romania

Lansarea iPhone 7 in Romania va avea loc pe 23 septembrie, la doar o saptamana dupa 16 septembrie, ziua in care va avea loc lansarea oficiala.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate pe 16 septembrie de catre compania Apple, dar nu inainte ca precomenzile sa inceapa pe data de 9 septembrie. Lansarea iPhone 7 in Romania va avea loc pe data de 23 septembrie, doar o saptamana mai tarziu, Tim Cook confirmand totul pe scena conferintei Apple.

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus va fi identic cu cel de anul trecut, adica va incepe de la 650 de dolari fara taxe in SUA si minim 700 de euro in Europa. Din pacate, Apple va vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus negru lucios, adica jet black, doar la modelele cu 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, deci nu veti putea cumpara modele cu 32 GB spatiu de stocare in aceste culori.

Lansarea din 16 septembrie pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba loc in multe tari de pe glob, insa in Romania va ajunge doar 7 zile mai tarziu, pe data de 23 septembrie. Noi intram in al doilea val de lansari pentru iPhone 7, la doar o saptamana dupa primul val, pentru prima oara in istoria Apple.

iPhone 7 va fi lansat in Romania pe 23 septembrie

Practic, Romania intra in sfarsit in randul “tarilor bune” de pe glob, compania Apple aducand iPhone 7 si iPhone 7 Plus in tara noastra mult mai repede decat in orice alt an. Anul trecut iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate in Romania la doua saptamani dupa lansarea globala, insa iata ca acum avem parte de atenti mult mai mare.

Desi vor incepe precomenzile pe 9 septembrie, ele vor avea loc doar pentru cei din primul val de tari, asta deoarece in Romania precomenzile ar trebui sa inceapa pe 16 septembrie. Operatorii de telefonie mobila si magazinele online se vor grabi sa aduca terminalele in tara noastra, in cantitati mici initial, insa chiar si asa, veti putea cumpara un model pe 23 septembrie.

Acestea fiind spuse, lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania este surprinzatoare, dar desigur intr-un mod bun.

Voi ce parere aveti ?

precomanda iphone 7

lansare iphone 7 romania