Apple Watch 2 a fost anuntat de catre Apple

Apple Watch 2 a fost anuntat oficial de catre compania Apple in cadrul live prezentare iPhone 7, compania americana oferindu-ne un nou produs revolutionar in aceasta seara. Jeff Williams, vicepresedinte al companiei Apple, a fost cel care a prezentat noul produs pentru lumea intreaga, Apple Watch 2 aducand foarte multe noutati pentru utilizatori.

Apple Watch 2 vine cu watchOS 3, cea mai recenta versiune a sistemului de operare, ea oferind performante foarte bune pentru noul produs. Compania Apple pune foarte mare accent pe acest sistem de operare deoarece el potenteaza functionalitatea ceasului inteligent, asa cum isi doreste toata lumea.

Impermeabil

Apple Watch 2 va fi impermeabil si va putea fi folosit pentru sesiunile de inot la maxim 50 de metri adancime, compania Apple implementand un sistem special care elimina apa din ceas dupa iesirea din apa.

Apple Watch 2 a fost testat intr-un simulator special de catre compania Apple timp de 1 an pentru a fi siguri ca el va putea functiona chiar daca este utilizat zilnic la inot, deci il puteti folosi fara probleme.

Apple Watch 2 ne va monitoriza sesiunile de inot si ne va oferi informatii pentru a ne imbunatati sesiunile zilnice,el invatand de la tot ceea ce facem in fiecare zi.

Nou chip S2

Apple Watch 2 are un nou chip S2 care beneficiaza de un procesor dual-core si o placa grafica mult mai performanta, crescand de pana la 3 ori performantele generale ale ceasului.

Dezvoltatorii au obtinut performante duble in aplicatiile pentru Apple Watch 2, compania Apple reusind sa-l faca mult mai rapid.

Ecran mai luminos

Apple Watch 2 are un ecran de 1000 nits si este cel mai luminos ecran folosit de catre compania Apple in vreun produs lansat pana acum pe piata.

GPS

Desigur ca Apple Watch 2 are un GPS, asa cum s-a spus si in zvonuri, insa acesta este mult mai rapid decat cele folosite in smartphone-uri sau alte terminale mobile.

O aplicatie speciala pentru Apple Watch 2 va afisa toate informatiile despre sesiunile noastre de fitness din exterior, astfel ca vom sti foarte rapid pe unde am calatori zilnic.

Carcasa din ceramica

Apple Watch 2 va avea o carcasa alba din ceramica, ea fiind de 4 ori mai rezistenta decat otelul inoxidabil, compania Apple lucrand de cativa ani pentru crearea si implementarea sa.

Apple Watch Nike +

Colaborarea dintre Apple si Nike se extinde prin lansarea Apple Watch Nike+, acesta avand o carcasa perforata care este perfecta pentru cei care fac sesiuni de alergare.

Cu Apple Watch Nike+ Siri incepe sa monitorizeze rapid sesiunile noastre de alergare doar in baza unei simple comenzi vocale, ceasul afisand pe ecran informatii privind viteza noastra de alergare si multe altele, inclusiv un mod pentru avansati.

Pentru a ne motiva sa ne miscam, Apple Watch Nike+ ne va afisa notificari in mod constant pentru a ne recomanda sa alergam mai mult, in speranta ca vom face mai mult sport, interconectandu-ne cu diversi utilizatori ai Nike Running Club din intreaga lume.

Apple Watch 2 Nike+ va fi disponibil in 4 culori in momentul lansarii si le puteti vedea pe toate in imaginile de mai jos.

Pretul

Apple Watch urmeaza sa fie vandut la pretul de doar 269 de dolari de catre Apple, el urmand a avea acelasi tip de chip S2.

Apple Watch 2 urmeaza sa coste 369 de dolari, deci cu 100 de dolari mai scump.

Lansare

Apple Watch si Apple Watch 2 vor fi disponibile pentru precomanda incepand cu 9 septembrie.