Precomanda iPhone 7 in Romania din 16 septembrie

Precomanda iPhone 7 in Romania din 16 septembrie, operatorul de telefonie Vodafone anuntand data, insa Orange si Telekom vor avea date similare.

Cu doar cateva minute in urma, operatorul de telefonie mobila Vodafone a anuntat ca vom putea precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania incepand cu data de 16 septembrie. V-am spus deja ca lansarea iPhone 7 in Romania va avea loc pe data de 23 septembrie, astfel ca este logic sa vedem precomenzile deschise cu o saptamana inainte.

Aceasta este procedura obisnuita cu care am fost invatati de catre compania Apple de ani de zile, iar cei de la Vodafone ofera pentru precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus de atunci. In seara zilei de 16 septembrie vor fi deschise precomenzile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania si vom vedea preturile + abonamentele pe care operatorii nostri le vor practica.

Dupa ce veti face iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la un operator de telefonie mobila din Romania, sau de oriunde altundeva, mai asteptati o saptamana, daca aveti noroc, pentru a primi terminalul. Cred ca stocurile vor fi destul de mici inca din prima zi, asa ca trebuie sa va grabiti pentru a face iPhone 7 si iPhone 7 Plus si a cumpara terminalul din timp.

Precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus din 16 septembrie

Dupa cei de la Vodafone, ma astept ca si Orange sau Telekom sa anunte in cursul acestei zile ca ne vor permite sa facem precomanda iPhone 7 incepand cu data de 16 septembrie. Toti operatorii de telefonie mobila vor vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand cu data de 23 septembrie in Romania, asa ca toti vor face anunturile astazi, sau chiar maine.

Lucrurile sunt mult grabite de aceasta data, fata de anii anteriori, Apple dorind ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa ajunga cat mai rapid in cat mai multe piete in septembrie. Aceasta lansare accelerata a iPhone 7 si iPhone 7 Plus ii va permite companiei Apple sa genereze si incasari foarte mari pe sfarsit de an fiscal, acesta terminandu-se inainte de 1 octombrie.

Acestea fiind spuse, pentru ce terminale veti face precomanda ?

precomanda iphone 7 vodafone