Prima Pagina iOS 10 iOS 10 GM vs iOS 9.3.5 – comparatia performantelor

iOS 10 GM vs iOS 9.3.5 – comparatia performantelor

iOS 10 GM si iOS 9.3.5 apar intr-o comparatie extinsa a performantelor pentru a ni se arata care dintre ele functioneaza mai fluid.

La doar o zi dupa lansarea iOS 10 GM, compania Apple a lansat in aceasta seara si iOS 10 GM public beta, deci toti cei care au testat iOS 10 de-a lungul verii au acum ocazia de a instala versiunea finala. Aceste versiuni GM, Golden Master, sunt practic cele finale, dar oferite unor testeri pentru verificare si raportare de probleme grave inaintea lansarii.

V-am spus deja ieri ca lansarea iOS 10 va avea loc pe data de 13 septembrie, adica in dupa-amiaza zilei de marti, astfel ca pana atunci puteti vedea daca actualizarea este buna. Desigur ca in acel moment nu veti mai avea ce instala pentru ca aveti deja instalata aceasta versiune GM, dar va veti putea bucura in continuare de ea, impreuna cu toata lumea.

In clipurile video de mai jos aveti prezentata o comparatie a performantelor iOS 10 GM cu iOS 9.3.5 pentru a ni se arata daca pierdem ceva cand facem actualizarea. iPhone 5,  iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S si iPad Air sunt testate pentru a li se compara performantele, iar rezultatele sunt surprinzator de bune, avand in vedere strategiile Appel din trecut.

Practic, instaland iOS 10 nu veti resimti un impact major asupra performantelor, dar veti beneficia de o serie de functii noi pe care nu aveti cum sa le primiti in alte conditii. Avand in vedere ca iPhone 4S nu este compatibil cu iOS 10, veti putea instala actualizarea doar pe terminalele iPhone 5 sau mai noi, echivalentul pentru iPad fiind acelasi.

LIKE
Articolul anterioriOS 10 GM public beta a fost lansat
Urmatorul articolPretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania