Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania este mai mare decat cel al iPhone 6S de anul trecut, dar asta pentru ca Apple a crescut pretuirile in Europa.

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania a fost dezvaluit astazi cand v-am vorbit despre un magazin online care ofera terminalele spre precomanda cu livrare chiar din data de 16 septembrie. Vorbesc despre posibilitatea de a precomanda iPhone 7 de la QuickMobile, magazinul parand sa fie pregatit sa livreze in Romania in ziua in care are loc lansarea globala.

Desigur ca nimeni nu poate garanta ca acest lucru se va intampla, insa chiar si asa, cu ajutorul lor am aflat care urmeaza sa fie pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania. Ei au preturi foarte apropiate de cele din Apple Store Europa pentru terminale, astfel ca pretul iPhone 7 la magazinele partenere Apple si la operatori ar putea fi usor mai mare.

Chiar si asa diferenta dintre aceste preturi si pretul iPhone 7 dupa lansarea oficiala nu va fi mare, desi va trebui sa scoateti ceva bani in plus din buzunare pentru a cumpara terminalele. Stiti deja ca iPhone 7 este mai scump decat iPhone 6S in Europa, iar asta fara vreo explocatie din partea companiei Apple, asa cum se intampla in fiecare an.

Pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania

In Romania pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus este decent si mai jos aveti intreaga lista :

Dupa cum puteti vedea, pretul iPhone 7 in Romania este usor mai amre decat cel perceput anul trecut, dar asta pentru ca si Apple a crescut preturile, in special in Marea Britanie. In ciuda acestui lucru, in Anglia gasiti iPhone 7 mai ieftin decat in multe tari europene, iar acest lucru nu este nou, aceeasi fiind situatia de ani de zile.

In Romania pretul iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu a fost anuntat la operatorii de telefonie mobila, insa probabil va fi similar cu cel pe care-l vedeti in lista de mai sus. Toti cei trei mari operatori de telefonie mobila vor deschide sesiuni de precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in data de 16 septembrie lansarea oficial in Romania urmand a avea loc pe 23 septembrie.

pret iphone 7 romania