iPhone 7 are camera frontala de 7 megapixeli

Camera frontala a iPhone 7 are 7 megapixeli si imbunatatiri minore fata de cea oferita de catre Apple in modelele anterioare.

V-am vorbit deja despre camera iPhone 7 si v-am spus cat de grozava este ea si ce se regaseste in interior, insa trebuie sa vorbim si despre noua camera frontala. Apple a confirmat faptul ca a implementat o camera frontala de 7 megapixeli in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci vom putea face selfie-uri mult mai bune si la o rezolutie mai mare.

Apple denumeste camera frontala a iPhone 7, FaceTime HD, dar acest branding exista de cativa ani si continua sa fie folosit pentru ca vorbim despre ceva cunoscut de catre multi. Separat de rezolutia mai mare, noua camera frontala a iPhone 7 este capabila sa inregistreze poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, dar si o gama mult mai larga de culori pentru pozele noastre.

Pozele facute folosind camera frontala a iPhone 7 Plus sunt mult mai clare si mai vibrante, iar Retina Flash-ul a fost modificat pentru a genera o lumina artificiala mai apropiata de cea reala. Apple foloseste si un software special pentru a modifica poza finala astfel incat sa para cat mai naturala cand este folosit Retina Flash, deci teoretic vorbim despre imbunatatiri.

7 megapixeli pentru iPhone 7

Separat de aceste imbunatatiri compania Apple nu specifica altele, insa cresterea rezolutiei camerei frontale va genera si cresterea spatiului ocupat de catre poze in terminalele noastre.

“The FaceTime HD camera is not only higher resolution, but it also uses wide color capture. So now you can take sharper and more vibrant selfies. Worried about lighting? The Retina Flash matches the ambient light for a shot with natural-looking skin tones. Hello, gorgeous.”

camera frontala iphone 7