Prima Pagina iPhone 7 Primele difuzoare stereo in iPhone 7

Primele difuzoare stereo in iPhone 7

iPhone 7 va fi primul model de iPhone care va fi lansat cu difuzoare stereo, Apple crescand capacitatea acestuia de a reda sunete.

Una dintre importantele noutati oferite de catre compania Apple impreuna cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus are legatura cu difuzoarele stereo despre care vorbim acum. Cei de la Apple ua implementat, pentru prima oara in iPhone, difuzoare stereo, insa nu in formatul clasic, ci asa cum au considerat ei ca este mai bine pentru utilizator.

Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos ca Apple a implementat cate un difuzor in partile superioara/inferioara ale panoului frontal pentru a crea un efect stereo in timpul folosirii in landscape mode. In loc sa implementeze doua difuzoare la baza carcasei, asa cum se asteapta mai toata lumea, Apple a gandit totul in stilul propriu, asa ca avem difuzoarele oferite precum vedeti in imaginea de mai jos.

Conform companiei Apple, aceste difuzoare stereo dubleaza puterea de redare a sunetelor de catre iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S. Vorbim despre functionalitate pe care foarte multa lume o cere de ani de zile in iPhone si care este oferita abia acum, dar este totusi bine ca o avem intr-un final, decat deloc.

“For the first time, iPhone comes with stereo speakers, delivering two times the audio output of iPhone 6s and increased dynamic range. So whether you’re listening to music, watching videos, or making speakerphone calls, iPhone 7 lets you crank it up. Way, way up.”

iphone 7 difuzoare stereo apple

 • Red Shark

  Ai uitat să precizezi că au “furat” de la HTC ideea difuzoarelor stereo

 • Si Nokia ce avea ?

 • Red Shark

  Nu știu, nu sunt fan

 • Alex S.

  Au imprumutat ….
  Altii fura, Apple imprumuta 😂

 • ali

  Acum nici o mașina nu mai trebuie sa aibă ștergătoare la mașina cu tempomat ca asta înseamna ca au furat ideea de la Ford, incredibil oameni buni, auzi ca a furat, înseamna ca toate telefoanele au furat de la Apple lipsa tastaturi sau nu înțeleg ?

 • George 89

  Stereo e super , sper ca toate smartphone urile high end să vină cu această tehnologie mai ales Samsung…..
  Ar fi tare ca S8 si NOTE 8 să vină cu o tehnologie stereo proprietara la fel ca HTC BoomSound (Dolby) sau LG Quad DAC (Bang &Olufsen)