iPhone 7 la precomanda la QuickMobile

iPhone 7 este disponibil la precomanda la QuickMobile cu livrare din 16 septembrie si pret foarte apropiat de cel din Apple Store.

Daca vrei sa fii 100% sigur, cel putin teoretic, ca vei primi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus foarte repede dupa ziua lansarii, atunci cei de la QuickMobile isi propun sa te surprinda. In aceasta pagina ei va permit, incepand de maine, sa faceti precomanda pentru orice model al iPhone 7 sau iPhone 7 Plus pe care compania Apple il va oferi pentru precomanda incepand de maine.

QuickMobile este recunoscut pentru faptul ca deschide foarte repede sesiuni de precomenzi pentru noi modele de smartphone, iar acum a venit randul iPhone 7. QuickMobile este deasemenea arhicunoscut pentru problemele foarte mari cu garantia la terminale iPhone si nu numai, dar si pentru faptul ca uneori nu-si onoreaza comenzile, situatie care s-a intamplat anul trecut.

Chiar si asa, nu toata lumea a avut experiente proaste cu QuickMobile, asa ca daca doriti sa faceti precomanda la ei pentru iPhone 7, puteti gasi in aceasta pagina toate modelele. Ei spun ca vor incepe sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania incepand cu data de 16 septembrie, insa desigur ca nimeni nu va garanteaza acest lucru, nici macar ei.

Precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus la QuickMobile

Pentru ca vorbim despre o presupusa livrare foarte rapida a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cei de la QuickMobile au si preturi pe masura pentru terminalele pe care le vor vinde. In aceasta idee, puteti face precomanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus de la QuickMobile in aceasta pagina la urmatoarele preturi :

Practic preturile iPhone 7 si iPhone 7 Plus la precomanda la QuickMobile sunt cu minim 100 LEI mai mari decat in Apple Store, deci teoretic merita sa faceti o precomanda la ei. Problema este ca eu nu va pot recomanda sa faceti asta pentru ca ei au avut probleme in trecut cu garantiile, ele au fost raportate peste tot pe internet, deci decizia este a voastra.

iphone 7 precomanda quickmobile