Cat RAM au iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?

Zvonurile spun ca avem 2 GB RAM in iPhone 7 si 3 GB RAM in iPhone 7 Plus. Cu cat RAM vin noile iPhone 7 si iPhone 7 Plus care au chip A10 Fusion ?

Aseara compania Apple ne-a prezentat noutatile iPhone 7, iar printre ele se numara si un nou procesor quad-core integrat intr-un chip A10 denumit Fusion de catre cei de la Apple. Desi Apple a spus cat de puternic este procesorul din iPhone 7, nu a facut vreo mentiune cu privire la cantitatea de RAM pe care iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa o ofere.

Pana acum, o varietate de zvonuri ne-au spus ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea 2 GB RAM DDR 4 si respectiv 3 GB RAM DDR 4, dar oare este adevarat ? Ei bine, in momentul de fata nu exista indicii care sa confirme respectivele zvonuri, dar nici alte indicii care sa le infirme, iar asta pentru ca Apple nu spune cat RAM au iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Informatia privind includerea a 2 GB si respectiv 3 GB RAM in iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost oferita de multiple surse de foarte mare incredere, care probabil stiau de la Apple. Cei de la Apple au obiceiul sa nu spuna cat RAM includ in noile modele de terminale iPhone, asa ca nici acum nu stim cu ce cantitate de RAM vor veni iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Cat RAM au iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?

Avand in vedere ca in iPhone 7 Plus regasim o camera duala foarte performanta, este foarte logic sa credem ca terminalul are intr-adevar 3 GB RAM, avand nevoie de putere de procesare mare. Pentru iPhone 7 nu este nevoie de la fel de multa putere de procesare, avand in vedere ca are o camera ceva mai simpla, ce nu necesita foarte mult RAM.

In aceste conditii, eu raman la parerea ca Apple a inclus 2 GB RAM si respectiv 3 GB RAM in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar zvonurile aparute pana acum sunt adevarate. Este de altfel si cea mai logica presupunere avand in vedere diferentele majore intre cele doua terminale, dar si noua tehnologie din iPhone 7 Plus care ne arata adancimea obiectelor, ea avand nevoie de foarte multa putere de procesare.

Da, probabil veti vedea pe unele website-uri cu specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus marcat faptul ca ele au doar 2 GB, insa trebuie sa intelegeti ca ei nu au mai multe informatii decat mine, sau decat voi, pentru ca Apple nu le-a spus.

RAM iphone 7