iPhone 7 si iPhone 7 Plus – galerie foto Apple

O garlei foto oficiala publicata de catre Apple pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus ne prezinta cum arata cele doua noi produse.

In urma prezentarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple a publicat pe website-ul sau si o sumedenie de imagini in care incearca sa ne arate, la calitare ridicata noul terminal. In galeria foto de mai jos puteti vedea iPhone 7 si iPhone 7 Plus in toata splendoarea lor, acel jet black ales de catre compania Apple fiind extrem de interesant si elegant.

Practic, in aproape intreaga conferinta compania Apple a pus foarte mare accent pe culoarea jet black pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci aceasta urmeaza sa fie si cea mai populara. De altfel era si de asteptat ca americanii sa promoveze cele doua noi culori, insa negrul mat, simplu, denumit doar “black”, nu a avut parte de la fel de multa atentie.

Majoritatea materialelor de promovare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus pun foarte mult in valoare noul jet black, asta desi el este oferit doar pentru modelele cu 128 GB si 256 GB spatiu de stocare. Este usor de inteles ca aceasta culoare este mai greu de fabricat de catre compania Apple, deci de aceea este, probabil, si oferita la terminalele mai scumpe.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus – GALERIE FOTO

Lansand iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple a redefinit ceea ce promoveaza ca fiind elegant pentru clientii sai, culoarea neagra revenind “la moda” odata cu includerea in noile terminale. Sincer ma astept ca si competitorii Apple sa foloseasca acest negru lucios in viitoarele produse care vor fi lansate pe piata, iar asta pentru ca ea va fi extrem de populara.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre felul in care arata iPhone 7 si iPhone 7 Plus ?