Prima Pagina iPhone 7 Specificatiile iPhone 7 comparate cu Galaxy Note 7, Galaxy S7 si alte...

Specificatiile iPhone 7 comparate cu Galaxy Note 7, Galaxy S7 si alte terminale Android

Specificatiile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt comparate cu cele ale celor mai populare terminale Android ale momentului in tabelul de mai jos.

Specificatiile iPhone 7 sunt comparate in tabelul de mai jos cu cele ale principalelor terminale Android pentru a ne arata ce anume va oferi compania Apple din toamna. iPhone 7 Plus este deasemenea inclus in lista, cele doua noi produse Apple avand pentru prima oara procesoare quad-core oferite printr-un chip numit A10 Fusion.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt puse fata, in aceasta comparatie, cu: Galaxy Note 7, Galaxy S7 si S7 Edge, LV V20, Motorola Moto Z, Sony Xperia XZ si One Plus 3. Toate sunt terminale de top, toate sunt destul de populare, insa oare vor reusi sa mai convinga lumea ca iPhone 7 Plus nu merita cumparat cu a sa camera duala grozava ?

Extrem de clar este faptul ca Apple ofera specificatii identice cu cele ale majoritatii terminalelor Android, cel putin cand vine vorba despre procesor. Cantitatea de RAM este mai mica decat in cazul majoritatii terminalelor Android, insa acest lucru nu conteaza chiar atat de mult, dupa cum ne-au aratat deja multe teste in lumea reala.

Apple incepe sa intre in jocul specificatiilor tehnice cu includerea unui procesor quad-core in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acest lucru o va ajuta sa atraga noi clienti. Noi primim terminale cu specificatii mult mai bune, iar acest lucru este demn de lauda pentru cei de la Apple, care probabil vor merge pe acelasi trend in viitor.

specificatii iphone 7 comparate android

 • amfetamin

  Un pic greșit tabelul asta,atat la 7 cât si la 7 plus front facing camera are 7 Mp in loc de 5 Mp.

 • Srb Srb

  Note 7 momentan nu exista,nu a fost lansat

 • Catalin Bradac

  inclusiv ram-ul dupa plus, ramane 2 GB

 • apple4never

  Nu e vorba ca Apple intra in jocul specificatiilor . iOS are nevoie de procesoare multicore si mai multa memorie , ca sa fie capabil sa ofere ceva functii , putin multitasking si in consum de energie optimizat . Unde mai pui ca iPhone 7 mai are inca vreo doua co-procesoare ca sa-si sustina functiile -M10 ala si cel pt camera .
  Vechiul processor , a fost un design vechi de prin 2010 , pe care Apple l-a tot unflat cu tranzistori si frecventa pana a facut poc.
  Din fericire Apple intelege mai bine ca voi , ca iOS nu o sa mearga cu lozinci de genul – nu avem nevoie de core-uri , nu avem nevoie de memorie etc .

 • George 89

  Dacă pentru camera duala cică ” grozavă” si procesorul guad core Apple e demnă de laudă pentru niste chestii absolut banale făcute de altii de mult e clar că aici se vorbește despre balarii

 • amfetamin

  La tine orice quadcore e la fel,nu contează ca e Mediatek,SD sau A10. Chiar si exact același procesor(SD820) pe un telefon rulează intr-un fel,pe altul altfel. Asa si orice motor in 4-6-8 cilindri pt tine e la fel,motor de Logan e tot una cu un motor de BMW,ca ambele au 4 cilindri,nu? Toate camerele de 12 mpx fac poze exact la fel,nu? Tu nu înțelegi ca e vorba despre un TOT UNITAR,SOFTWARE SI HARDWARE,nu luate niște piese si adunate aiurea intr-un produs(telefon in cazul de fata). Dar tu vad ca ai ochelari de cal,nu știi numai Samsung si atat,mori cu el de gat. Sunt curios cam ce ai fi vrut sa scoată Apple sa fii si tu mulțumit? Bănuiesc ca daca puteai sa te teleportezi cu iPhone 7 tot găseai tu vreun nod in papura!

 • NicKel

  nu poti compara mere cu pocnitori…