Instaleaza iOS 10 GM public beta pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10 GM public beta pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch folosind acest tutorial simplu.

Aseara compania Apple a uimit pe toata lumea lansand iOS 10 GM public beta pentru utilizatorii programului public beta de testare al iOS. Cei din Cupertino le permit acum utilizatorilor obisnuiti din lumea intreaga sa instaleze aceasta noua versiune a sistemului de operare pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch prin programul de testare publica beta.

iOS 10 GM public beta este practic versiunea finala a sistemului de operare iOS, ea urmand a fi lansata restului lumii abia pe data de 13 septembrie, cand are loc lansarea iOS 10. Atunci toata planeta va putea instala iOS 10 in propriile terminale, insa cei care instaleaza iOS 10 GM sau iOS 10 GM public beta, nu vor mai fi nevoiti sa o faca.

In articolul de ieri v-am publicat si lista foarte lunga de noutati pe care le aduce iOS 10 pentru utilizatorii din toata lumea, compania Apple implementand peste 100 de noutati. In aceasta idee, dupa ce veti instala iOS 10 GM public beta, veti beneficia de toate dintre ele, chiar din acest moment si nu de luni, cand are loc lansarea oficiala.

Instaleaza iOS 10 GM public beta pe iPhone si iPad

Dupa cum va spuneam mai sus, oricine poate instala iOS 10 GM public beta, insa inainte de a o face, este bine sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. In aceasta idee, folositi-va de iTunes, sau iCloud, pentru a salva o copie a tuturor datelor, astfel incat la nevoie sa le puteti recupera fara a suferi din cauza pierderii unora importante.

Pentru a instala iOS 10 GM public beta pe iPhone si iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La final, veti avea iOS 10 GM public beta gata instalat in iPhone, iPad si iPod Touch si va veti putea bucura de tot ceea ce ofera compania Apple prin aceasta actualizare. In meniul de informatii al iOS, acest build este marcat ca fiind iOS 10.0.1 si nu trebuie sa va speriati, deoarece toata lumea il are marcat in acest mod.

instalare ios 10 gm public beta