iPhone 7 Plus cu 3 GB RAM confirmat oficial

iPhone 7 Plus cu 3 GB RAM a fost confirmat de catre TENAA, autoritate de certificare din China, impreuna cu procesorul de 2.3 GHz.

Aseara un benchmark aparut in cadrul Geekbench ne spunea ca iPhone 7 Plus are 3 GB RAM, insa vorbeam despre o confirmare neoficiala venita de la un software de benchmarking. Astazi avem parte de o confirmare oficiala a faptului ca iPhone 7 Plus are 3 GB RAM, autoritatile chineze de la TENAA publicand specificatiile complete ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Puteti vedea in imaginea de mai jos, preluata de pe website-ul chinezesc TENAA, ca iPhone 7 Plus are 2 GB RAM si doua nuclee pentru procesor tactate la 2.3 GHz. Desigur ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au procesor quad-core, deci vorbim despre 4 nuclee, insa nu se stie deocamdata ce frecventa au celelalte 2 nuclee, care consuma putina energie.

TENAA este autoritatea din China care certifica toate telefoanele mobile vandute in tara de catre diversi producatori, asa ca o confirmare mai oficiala de atat putea veni doar de la Apple. Avand in vedere ca Apple nu divulga informatiile de acest gen, ramanem cu documentatia oficiala a chinezilor, care oricum se bazeaza pe date de la Apple.

Va spuneam ieri ca iPhone 7 Plus cu al sau chip A10 Fusion si 3 GB RAM, este cel mai puternic iDevice lansat vreodata de catre compania Apple, iar iPhone 7 are, probabil, performante apropiate. iPhone 7 va avea doar 2 GB RAM pentru ca nu are o camera duala care sa necesite putere foarte mare de procesare, asa ca nu va asteptati sa vedeti 3 GB RAM pentru el.

iphone 7 plus 3 gb ram tenaa