iOS 10 GM – primele impresii

iOS 10 GM este o versiune solida a sistemului de operare iOS, cu performante bune si multe probleme rezolvate de catre compania Apple.

iOS 10 GM este disponibil de aproape 2 zile de la compania Apple, ea oferind acest build pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga in ideea de a descoperi eventuale probleme majore. Lansarea iOS 10 este programata pentru 13 septembrie, iar aseara iOS 10 GM public beta a fost lansat pentru restul utilizatorilor, astfel ca toata lumea poate beneficia acum de ceea ce va oferi iOS 10 de marti.

Testez iOS 10 inca din momentul lansarii primei versiuni beta in cursul lunii iunie, iar iOS 10 GM este de departe cea mai buna versiune a iOS 10 lansata pana acum. Dupa luni intregi de testare, se vede ca Apple i-a acordat suficient de multa atentie pentru a ne oferi o versiune a iOS 10 care sa functioneze foarte bine pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

Performantele iOS 10 GM sunt mult mai bune decat m-as fi asteptat, totul functionand mult mai bine decat in oricare dintre versiunile beta oferite pana in prezent. Acest lucru este foarte important, mai ales pentru terminalele mai vechi, care nu au hardware foarte potent si au nevoie de un sistem de operare care sa functioneze foarte fluid.

Impresiile iOS 10 GM

Separat de performante, compania pare sa fi rezolvat in iOS 10 GM majoritatea problemelor care apareau in timpul folosirii obisnuite, iar acest lucru este demn de lauda. Se pare ca acest proces extins de testare beta, inclusiv publica, este benefic pentru a ajuta la evolutia pozitiva a sistemului de operare iOS si noi avem cel mai mult de castigat.

Desigur ca e putin probabil ca iOS 10 sa functioneze perfect pentru toata lumea, asa ca daca descoperiti diverse buguri, puteti fi siguri ca Apple le va rezolva in curand. iOS 10 GM este marcat ca fiind iOS 10.0.1, fara vreo explicatie din partea Apple, as ca este foarte posibil ca versiunea finala sa fie urmata foarte rapid de un update pentru bug fix-uri.

Voi ce experienta ati avut cu iOS 10 GM, sau public beta, pana in momentul de fata si cat de increzatori sunteti ca iOS 10 va fi mai bun decat iOS 9 in final ?

impresii ios 10 gm