Cum poti vota ce emoticon nou sa primesti pe smartphone cu Emoji Request

Nu cred ca exista persoana care nu foloseasca emoticoane atunci cand se afla intr-o conversatie pe smartphone. E un cale amuzanta de a comunica si creativa, daca ii putem spune asa.

Daca va uitati pe lista de factori a Consortiului Unicode, observati un numar impresionant de reguli pentru cererea includerii unui nou emoji, si nu orice solicitare are si castig de cauza. Poate fi se pare absurd dar sunt multi ce solicita sa primeasca un emoticon nou pe smartphone.

Pe site-ul emojirequest veti vedea o lista intreaga de emoticoane si in dreptul acestora cate cereri sunt. Acesta ” simulari” sunt facute pentru a realiza o perspectiva a cum vor arata emoji. Acest demers avand in vedere oferirea unui cadru prin care companiile pot dezvolta propriul limbaj prin emoticoane.

In momentul in care un emoticon strange un numar mare de voturi, acesta nu va fi inca adaugat pe urmatoarea versiune Unicod, pentru ca mai exista si alti pasi ce trebuie urmati. Trebuie ca design-ul emoticonului in sine sa aiba o popularitate sporita si sa treaca de acordul Consortiului Unicode.