Samsung data in judecata din cauza Galaxy S7 Edge

Samsung a fost data in judecata din cauza unui Galaxy S7 Edge care a luat foc si a cauzat arsuri pe piciorul unui american.

Desi Galaxy Note 7 este in centru atentiei lumii intregi in ultima perioada din cauza faptului ca are baterii care explodeaza in timpul folosirii, Galaxy S7 Edge aduce un proces companiei Samsung. Un american a actionat Samsung in judecata deoarece al sau Galaxy S7 Edge a luat foc instantaneu in timp ce se afla in buzunarul pantalonilor si l-a ranit.

Barbatul cu pricina a suferit arsuri de gradele 2 si 3 pe unele portiuni ale piciorului, iar acum acuza compania Samsung ca i-a vandut un terminal cu un defect de fabricatie. Terminalul Galaxy S7 Edge in discutie a fost cumparat in martie si pe 30 mai s-a hotarat sa isi puna capat zilelor, asta in timp ce proprietarul sau era la munca pe un santier.

Pantalonii barbatului s-au topit dupa ce bateria a explodat si a topit carcasa, grefe de piele fiind necesare pentru a acoperi portiunile afectate de catre acest incident. Americanul sustine ca aceasta incident i-a cauzat vatamari permanente care ii afecteaza viata de zi cu zi, iar acest lucru este cat se poate de adevarat, in baza a ceea ce descrie el.

Samsung are un prim proces din cauza bateriei Galaxy S7 Edge

Pentru Galaxy S7 Edge, Samsung a folosit baterii diferite de cele utilizate in Galaxy Note 7, asa ca o legatura intre aceasta componenta defecta nu exista, dar totusi problemele raman. In aceasta idee, barbatul cere daune de la Samsung pentru vatamarile pe care le-a suferit si coreenii vor fi cel mai probabil obligati sa le plateasca de catre un judecator.

La dosarul cauzei au fost atasate si poze ale terminalului care a luat foc, dar si ale arsurilor care au fost tratate de catre medici, deci Samsung va putea vedea ce fel de vatamari a generat terminalul sau. Din pacate, iata ca exista probleme de acest gen care ne afecteaza viata de zi cu zi, iar companiile care lanseaza asemenea dispozitive trebuie trase la raspundere.

galaxy s7 edge ars

41 COMENTARII

  1. Deja mi-e scarba si de frigiderul meu samsung, ma uit la el si ma gandesc daca nu cumva va exploda motorul. Sunt altaturi de victimele produselor samsung …. Ma gandesc cat de oribil este sa platesti si bani pt asemenea porcarii. Personal nu voi mai cumpara nimic sub brandul samsung.

  2. Sa enumeram doar cateva dintre numeroasele probleme ce le au aceste produse samsung galaxy s7:
    In primul rand display-ul arata impecabil…:))) Dar numai daca il privesti perpendicular. Schimbi putin unghiul de vizualizare si albul capata nuante verzui. Urat si de neacceptat pentru un asemenea pret. Pe culorile inchise nu este evidenta schimbarea de culoare. Culori foarte stridente si departe de a fi naturale.
    Sunetul execrabil, mai ales la casti. Equalizer-ul nu face mare lucru pentru a face calitatea audio sa iasa in evidenta.
    Ecranul edge este un minus destul de mare, pe langa riscul de a-l sparge, exista impedimente la tastare (se apasa taste aiurea) sau risti sa pornesti aplicatiile dedicate edge-ului din senin, doar fiindca vrei sa dai un scroll lateral.
    Touchwiz-ul are (inca) lag si e plin de bloatware (aplicatii dublate si inutile).
    Probleme cu camera – eroare (Warning! Camera failed.)
    se încălzește de crapă, ecranul curbat e de râs, nu îți dai seama că-i atingi prin simpla ţinere în mână, și nu înțelegi de ce nu reacționează (că e deja atins). Face o grămadă de confuzie cu contactele, dispar, se încurcă etc. Jalnic!
    Se zgaraie foarte usor si se incalzeste destul de tare, uneori ai senzatia ca ia foc .
    Se restarteaza si se blocheaza din senin, isi recine doar dupa reset.
    Probleme cu display ul – asa zisele puncte verzui .

  3. Doamne fereste ! Nu!
    Sunt review uri celor ce il detin. Lume ce s-a lasat pacalita de specificatiile pomposase si inutile de la samsung . Sa nu mai spun de bateria ce explodeaza , arde ca o torta … Pocnitoarea anului !

  4. Detin un s7 edge din martie,N-am avut nici o problema descrisa mai sus.Nu a dat niciodata eroare,nu sa restartat niciodata singur,nu sa blocat,se incalzeste cateodata dar nu exagerat avand in vedere ca si celelate ideviceuri se incalzesc la un moment dat(ceva normal),lag gasesti cate putin oriunde chiar si in ios,problema cu marginea edge exista dar asta accepti cand cumperi un asa telefon cu margini subtiri,puncte minus sunt pentru mine,exceptand androidul cu aplicatiile fara design pompos,camera principala face poze bune daca stii putin cum sa le faci HDR nefunctionand corect in majoritatea cazurilor iar camera frontala deformeaza chiar daca are software de corectare.Asta este experienta mea cu s7edge si in mare sunt multumit de telefon.Am comandat un iphone 7 pentru ca am ocazia sa reinoiesc abonamentul si poate voi vinde samsung-ul si mai tarziu i-mi va parea rau dupa anumite functii si caracteristici ale s7edge dar munca si natura de a avea maini mai mici face experienta mea sa fie cat se poate de proasta.

  5. Este parerea si experienta ta , eu îți recomand să te duci să testezi smartphone urile pe care vrei sa le cumperi pentru ați face o părere despre posibilă situație în care te ai afla cu smartphone ul
    Eu personal sunt înnebunit după display ul Samsung Dual Edge care oferă o experiență vizuala deosebita fata de un display plat si sper ca Samsung să facă gama S/NOTE numai cu display Dual Edge

  6. Take a pill … linisteste-te ! Si ti-am mai spus, nu sunt troll ci pochemonn. Astia de la samsung sunt precum gipsanii … – uite manca-ti-as ce bucata display bardiu si colorat am pus , are scaner laser, e ondulata panarama…
    Si cand il bagi la incarcat, fasaie si ia foc, asta nu e must have ci must horror :))) Stiu ca adevarul supara dar hai sa fim rezonabili….

  7. Îmi pare o gluma proastă, cum se face ca imediat după ce sa lansat noul (vechiul) iphone apar toate aceste probleme. Este normal ca la atâtea milioane de unități sa mai fie cate unul cu probleme cum este în orice domeniu, dacă va aduceți aminte au fost și navete spatiale care au luat foc la lansare.
    Asa ca numai aruncati cu noroi ca nu are rost, toate produsele sunt predispuse la asa ceva. Dar sa vedem și partea plina a paharului……dar cred ca unii nu sunt capabili.

  8. Impartasesc parerea lu’ Gigi legat de produsele Samsung in special divizia de telefoane.Ca evaluator de electronice la o casa de amanet imi trec zilnic prin mana telefoanele lor asa zise premium cu muuuulte defecte cele mai frecvente fiind burst display(umbre pe ecran pe fundal albastru in special a tastaturii) sau dunga de pixeli verzi/rosii de sus pana la edge care dispare la restart si apare dupa ceva timp de utilizare,baterii umflate dupa cateva saptamani de utilizare,pete negre pe marginile ecranului sau cea mai tare

  9. Sau cea mai tare care s’a intamplat samsung s6 edge de la Orange perfect functional dupa 30 de zile de stat cumintel in cutia lui inchis nu a mai pornit…dus la garantie la Orange i s’a schimbat placa de baza…asta este rezultatul politicii agresive de marketing pe care o are Samsung de a scoate aproape zilnic un produs nou fara a mai verifica si calitatea produsului…suprasaturarea pietei cu ele poate poate vand ceva indiferent cat de bun este…:)

  10. @svdaaa La tine cateva e sinonim cu toate ? Samsung pare mai “isteata” le retrage pe TOATE de la vanzare . Asta ar fo sinonim cu fatal error :)))

  11. hmmm… o sa va povestesc din experienta mea
    am achizitionat acest superb telefon, din APROAPE toate punctele de vedere, insa l-am si dus in service, mi s-a si schimbat cu altul nou si din nou am aceasi problema.
    puteti cauta pe google” s7 edge black screen” aceasi lucru l-am avut si eu de la 2 bucati diferite.
    cel mai mare minus este interfata “touchwizz” care este abosult de tot rasul. am avut note 4 inainte si pot sa spun ca se duc in jos, arata mai bine dar are din ce in ce mai multe bug-uri cum ar fi camera care nu porneste sau ecranul care sta inchis cand ai nevoie de el cel mai mult. tot aud ca se rezolva la update dar stim cum e samsung cu update-urile.
    din pacate m-am convins si ma voi duce la concurenta. imi pare rau ca-l dau arata superb dar nu mi permit sa dau 3200 si ceva de lei pe ceva ce nu merge cum trebuie

  12. Samsung este cel mai mare producător de smartphone uri din lume , la câte unități produc normal ca mai sunt si probleme
    O avea Samsung un marketing agresiv, însă raportat la calitatea Apple , ei bine la Samsung nu s-au plâns utilizatorii în masă de displaygate (ecranul LCD avea pete galbene sau tentă gălbuie) sau ghosting
    Nu zic de Samsung că e calitatea întruchipată , dar nici Apple nu este absolut de deloc (ținând cont că au probleme la fiecare generație de iphone )
    Hai sa fim corecti

  13. Funny …..la articolele cu problemele Samsung vin userii si povestesc problemele terminalelor Samsung pe care le dețin … povesti care mai de care
    La articolele despre problemele iphone la fel vin userii si povestesc ce au mai pățit cu iphone , tot felul de întâmplări
    Cine sa mai înțeleagă …. pai daca este așa toată piața smartphone este o pocnitoare , ce sa facem?
    Valiza si la gara?

  14. Pete cu tenta galbuie apare la manelisti si piti ce tin telefonul cu display in soare. Utilizare neconforma. La samsung neconform e de cand iese din fabrica. Cel mai mare producator de pocnitori , te rog, sa fim realisti. Umple lumea de porcarii … Asa e natia coreina , unul bubuie atomice in nord , astia le bubuie prin masini si avioane . Nebun sa fii sa mai cumperi ceva de la samsung .

  15. Pai omul a descris mai sus ca l-a schimbat cu altul nou la reprezentanta samsung si aceleasi probleme… Ce vroiai sa faca sa testeze inca o suta pe banii lui. Nu zic, mai pot aparea prb si la apple , la cele manarite si sh…
    Dar la samsung e o problema generalizata . O spun chiar ei , de ex note7 abia lansat si retras de pe piata. Tu vrei sa demonstrezi contrariul unei evidente absolute. Ma tem ca gigel avea dreptate :))!!

  16. Asta este și ideia, toate au bubele lor nu exista telefonul perfect dar când e apple în discuție este absolut normal sa ia foc sa pocnească sau mai știu eu ce, când vine vb de samsung totul e dus la extrem.

  17. Dacă aduci niste argumente de ce “sunt varza” bine , dacă nu taci din gură ….stiu ca pe unii îi deranjează foarte tare adevărul , Apple nu conduce lumea și lumea nu se învârte în jurul lui Apple
    Apple e o companie ridicol de supraapreciata , unii investitori Apple au recunoscut asta

  18. Tu intelegi in suedeza si pricepi in coreana. Samsung din fabrica le scoate neconforme. Oricum trebuie sa ai mare curaj sa mai cumperi ceva de la samsung. Sa fii bataia lor de joc pe banii tai.

  19. stii vorba aia “when you go black, you never go back” o sa simti pe pielea ta ce inseamna ios cu acest ip7 si o sa vezi ca nu ai nevoie de acele multe functii pentru ca si in ios sunt altele mult mai folositoare

  20. citind acest articol imediat mi-am adus aminte de acel biciclist care i-a explodat un iPhone 6 si a trebuit sa-i puna grefe de piele pe picior

  21. nu conteaza daca telefonul are o zi, o luna sau un an. . . . .e ca si cum apple iti spune tie ca daca iti bubuie iphone 7 dupa 2 ani ei nu mai au nici o responsabilitate

  22. Conteaza ca poate userul dupa 1 an si-a schimbat bateria sau foloseste incarcator ieftin etc deja cu timpul pot intra multe aspecte