Presedintele Apple anunta lansarea unor noi Mac-uri

Presedintele Apple, Tim Cook, a sugerat faptul ca Apple urmeaza sa lanseze noi modele de Mac-uri in perioada imediat urmatoare.

O parte dintre fanii Apple s-ar fi asteptat ca in cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 7, Apple sa anunte si noi modele ale Mac, insa acest lucru nu s-a intamplat. In ciuda acestui lucru, cei de la Apple au pregatit cateva modele noi de Mac-uri pentru utilizatori, iar presedintele Apple, Tim Cook, a anuntat ca ele vor fi lansate in curand.

Intr-un email in care i-a raspuns unui utilizator ce il intreba daca Apple se distanteaza de linia de Mac-uri, Tim Cook a afirmat ca Apple este dedicata in totalitate acestor produse si a sugerat ca un anunt privind lansarea unor noi modele va veni curand. Fara a da o posibila data, Tim Cook a sugerat faptul ca Apple se pregateste sa lanseze noi Mac-uri in perioada urmatoare.

S-a zvonit acum cateva saptamani ca Apple ar intentiona sa organizeze in octombrie o conferinta de presa in care sa prezinte noi modele de Mac-uri, insa nu avem multe date in acest sens. Cu acest raspuns oferit de catre Tim Cook, se pare ca Apple ar fi intr-adevar pregatita sa actualizeze linia de Mac-uri cu noi modele, probabil luna urmatoare.

Am aflat pana acum ca Apple pregateste un MacBook Pro cu ecran OLED care inlocuieste un rand de taste al tastaturii si ar fi personalizabil pentru a oferi o varietate de functii. Separat, Apple ar putea lansa noi modele ale MacBook Air, iMac, sau chiar Mac Mini, insa nu exista date clare cu privire la posibila lor lansare, sau la noutati.

Luna octombrie a fost in general dedicata prezentarii de noi modele ale Mac si a unor noi tablete iPad, insa anul acesta am putea vedea doar noi Mac-uri, fara vreo tableta Apple.

tim cook mac