3 produse interesante prezentate de Philips la IFA 2016

Philips este una din companiile mari ce se axeaza in principal pe prodousele de ingrijire a sanatatii, atat pentru clienti, cat si pentru profestionisti din domeniul media.

In cadrul IFA, Philip a prezentat mai multe produse utile consumatorului insa 3 dintre ele am considerat eu a fi mai interesante.

Philips Dream Family

Pentru ca fiecare dintre noi vrea sa se bucure de un somn bun si linistit, Philips cauta solutiiinformatizate ce ne ajuta pe noi consumatorii de rand sa ne bucuram de un somn cat mai bun.  Dream Family masca DreamWear, dispozitivul CPAP DreamStation (presiune pozitiva continuă a aerului) si aplicatia DreamMapper pentru interactiunea cu pacientii, este conceputa astfel incat sa stabileasca un contact intre pacientii suferinzi de pnee si una din cele mai eficiente terapii disponibile.

Dream Family functioneaza ca o solutie conectata pentru a mentine pacientii implicati in terapiile personalizate pe care le urmeaza dar si in contact cu un cadru medical.

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Philips Sonicare FlexCare Platinum, este o periuta de dinti care se conecteaza la aplicatia Philips Sonicare pentru smartphone prin Bluetooth. Astfel, utilizatorii beneficiaza de asistenta personalizata la fiecare periaj, pas cu pas, primesc feedback in timp real si o analiza dupa operatiunea de periaj, ce este ulterior transpusa printr-o harta vizuala 3D a gurii, menita sa imbunatateasca tehnica de periere a consumatorului.

Aplicatia integrata, Philips HealthSuit, permite impartasirea datelor cu, cabinete medicale, pentru ca stomatologii sa marcheze zonele care necesita o atentie deosebita.

Philips OneBlade

Philips OneBlade, este un aparat foarte util barbatilor in special. Este un hibrid de stilizare a parului facial care nu doar tunde si rade ci creeaza linii si margini precise. Si pentru prima data, se poate indeparta parul facial de orice lungime cu o singura utilizare.