Samsung Galaxy S8 va avea numai ecrane curbate

Samsung Galaxy S8 este smartphone-ul cu care Samsung va incerca sa-si “spele” imaginea dupa esecul Galaxy Note 7 si pierderea increderii multor consumatori. Samsung Galaxy S8 va fi lansat in primavara anului viitor, insa pana atunci vom afla multe zvonuri in legatura cu viitorul smartphone, el fiind foarte important in contextul luptei cu iPhone 7.

Conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri direct din Coreea de Sud, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat in doua modele cu ecrane de dimensiuni diferite, dar ambele curbate. Practic, Samsung Galaxy S8 nu va fi similar cu Samsung Galaxy S7 din acest punct de vedere, deci atat modelul mare, cat si cel mediu vor avea ecrane curbate.

Din moment ce Samsung Galaxy S7 Edge a generat vanzari mai bune decat Samsung Galaxy S7, era normal sa vedem o schimbare radicala in strategia Samsung. Coreenii au realizat ca oamenii isi doresc in principal terminale care au ecrane curbate, asa ca incetul cu incetul vor renunta complet la a mai comercializa smartphone cu ecran plat.

Samsung Galaxy S8 va avea ecrane curbate de 5.1 inch si 5.5 inch

Cele doua modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea ecrane curbate de 5.1 inch si 5.5 inch, deci similar precum in cazul Samsung Galaxy S7, dar numai in ceea ce priveste diagonala. Cei de la Samsung au demonstrat in ultimii ani ca ecranele curbate sunt viitorul trend in industria smartphone, cei de la Apple luand serios in calcul sa lanseze un iPhone cu un asemenea ecran.

Adevarul este ca este cool sa ai un smartphone cu ecran curbat, terminalele de acest gen iesind in evidenta in fata unei multitudini de terminale cu ecranel plate. Strategia pentru Samsung Galaxy S8 urmeaza sa o ajute pe Samsung sa isi creasca substantial vanzarile, atat pentru Samsung Galaxy S8, cat si pentru Samsung Galaxy S8 Edge.

“Sources said the company has already started securing display panels in two sizes — 5.1 inch and 5.5 inch — from its own display-making unit Samsung Display, the world’s sole producer of double-edged screens. “

Samsung Galaxy S8 ecran curbat