iPhone 7 vine cu carcase Apple modificate

Pentru iPhone 7 compania Apple a lansat o noua serie de carcase din piele si din silicon, aestea fiind gandite special pentru noile terminale, cu gauri mai mari pentru camere. Cei de la Apple ofera inclusiv 9 culori noi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, astfel ca utilizatorii se vor bucura si de un look diferit, daca vor alege sa ascunda design-ul Apple cu ele.

Apple a explicat modificarile privind culorile si noile gauri pentru camera, iar in descrierea produselor au specificat totusi faptul ca aceste carcase au noi butoane din aluminiu. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Apple a ales sa foloseasca butoane de aluminiu colorate intr-o culoare apropiata de cea a carcasei, ele apasand in interior peste cele ale terminalelor.

Toate cele 3 butoane ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt protejate de catre carcase cu noi butoane de aluminiu, insa aceasta schimbare este oferita doar pentru carcasele din piele. Toate carcasele vor fi disponibile pentru achizitie si din Romania impreuna cu lansarea oficiala a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar vom mai avea de asteptat doua saptamani pana atunci.

These Apple-designed cases fit snugly over the curves of your iPhone without adding bulk. They’re made from specially tanned and finished European leather, so the outside feels soft to the touch and develops a natural patina over time. On the inside, a microfiber lining helps protect your iPhone. And the machined aluminum buttons match the finish of your iPhone case.

carcase iphone 7 butoane