Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 vine cu carcase Apple modificate

iPhone 7 vine cu carcase Apple modificate

Pentru iPhone 7 compania Apple a lansat o noua serie de carcase din piele si din silicon, aestea fiind gandite special pentru noile terminale, cu gauri mai mari pentru camere. Cei de la Apple ofera inclusiv 9 culori noi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, astfel ca utilizatorii se vor bucura si de un look diferit, daca vor alege sa ascunda design-ul Apple cu ele.

Apple a explicat modificarile privind culorile si noile gauri pentru camera, iar in descrierea produselor au specificat totusi faptul ca aceste carcase au noi butoane din aluminiu. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Apple a ales sa foloseasca butoane de aluminiu colorate intr-o culoare apropiata de cea a carcasei, ele apasand in interior peste cele ale terminalelor.

Toate cele 3 butoane ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt protejate de catre carcase cu noi butoane de aluminiu, insa aceasta schimbare este oferita doar pentru carcasele din piele. Toate carcasele vor fi disponibile pentru achizitie si din Romania impreuna cu lansarea oficiala a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar vom mai avea de asteptat doua saptamani pana atunci.

These Apple-designed cases fit snugly over the curves of your iPhone without adding bulk. They’re made from specially tanned and finished European leather, so the outside feels soft to the touch and develops a natural patina over time. On the inside, a microfiber lining helps protect your iPhone. And the machined aluminum buttons match the finish of your iPhone case.

carcase iphone 7 butoane

 • Srb Srb

  Superbe !!

 • Adrian

  Sa știi

 • lucian .130

  Ce e atât de superb la o carcasa?

 • VIP

  IPhone 7 jet black cu carcasa albastra sau rosie de plastic – superb , n-am ce zice .

 • Srb Srb

  acuma vine in piele si aluminiu

 • Viorel Predatorul

  Macar la design sunt mult mai reusite decat alea cu gaurele care erau pentru iPhone 5C. Gaurelele alea erau atat de aiurea plasate, iar scrisul de pe spatele carcasei era de-a dreptul deranjant. Acum, nu mai e problema asta, si carcasele arata mult mai bine.