iPhone 8 Plus – va fi singurul cu camera duala

iPhone 8 Plus va avea o camera duala, exact precum iPhone 7 Plus, iPhone 8 ramanand cu camera standard pe care Apple o foloseste in iPhone 7, dar imbunatatita.

Desi ne aflam la, probabil, mai putin de un an de zile distanta de lansarea unui iPhone aniversar, care s-ar putea numit iPhone 8, iata ca incepem sa aflam detalii despre el. Mai exact, camera duala folosita de Apple exclusiv in iPhone 7 Plus, nu si in iPhone 7, urmeaza sa ramana exclusiva acestui tip de smartphone Apple si in cursul anului 2017.

Aceasta informatie vine de la analistul care cu doar 3 zile inaintea prezentarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus ne-a dezvaluit toate noutatile iPhone 7 inainte Apple si a avut dreptate totala. El se asteapta ca iPhone 7 Plus sa reprezinte intre 30% si 40% dintre vanzarile totale de terminale iPhone in urmatorul an, o crestere substantiala pentru serie fata de anii anteriori.

Analistul sustine ca noua camera duala este perfecta pentru fotografii amatori sau profesionisti, insa ea nu este o functionalitate esentiala pentru multa lume. In aceasta idee, compania Apple o va tine exclusiva la iPhone 8 Plus anul viitor, costurile mari de productie noii camere si necesitatea de a convinge lumea sa cumpere terminale mai scumpe motivand Apple sa nu o aduca in iPhone 8.

iPhone 8 Plus va fi singurul cu o camera duala

Desi decizia este suparatoare pentru multi, care si-ar fi dorit cu ardoare o camera duala in iPhone 7, sau chiar iPhone 8, compania Apple a mai luat decizii de acest gen in trecut. Cei de la Apple delimiteaza foarte clar terminalele iPhone prin dimensiunea ecranelor si tipul de camera pe care il ofera, astfel ca este greu de crezut, separat de ceea ce spune analistul, ca iPhone 8 va avea o camera duala.

“Doar camera wide-angle a iPhone 7 Plus are un stabilizator optic de imagine, in timp ce noua camera telephoto are un stabilizator digital de imagine. Credem ca Apple va imbunatati anul viitor si camera telephoto cu un stabilizator optic de imagine, pentru a imbunatati simtitor calitatea pozelor inregistrate.”

Separat de acestea, analistul ne spune ca doar una dintre camerele iPhone 7 Plus are stabilizator optic de imagine, adica doar cea wide-angle, cea telephoto avand stailizator digital. Apple nu a explicat aceasta diferenta in conferinta pentru prezentarea iPhone 7, desi ea este una extrem de importanta si ar fi trebuit mentionata in cadrul sau.

Acestea fiind spuse, iPhone 8 Plus va continua traditia Apple de a delimita iPhone-urile prin camera.

iphone 8 plus camera duala