iPhone 7 jet black – asa este produs de Apple

iPhone 7 jet black este cel mai frumos iPhone facut de catre Apple, iar aici afli si cat de dificila este fabricarea carcasei sale.

iPhone 7 jet black este cel mai frumos si mai elegant iPhone facut vreodata de catre compania Apple si da, seamana intr-o anumita masura cu iPhone 3GS si a sa carcasa. Totusi, daca va gandeati ca a produce carcasa unui iPhone 7 jet black este simplu, ei bine Jony Ive este aici sa va spuna ca lucrurile sunt mai complexe decat par la o prima vedere.

Mai jos puteti vedea prezentarea facuta de catre compania Apple pentru procesul de creatie al carcasei in culoare jet black pentru iPhone 7 si vorbim despre o procedura foarte complexa. Totul incepe de la o bucata de aluminiu care este „sculptata” in forma dorita de catre Apple, ea trecand mai apoi printr-un polish 3D rotational facut folosind un material dintr-o compozitie speciala, el eliminand toate imperfectiunile carcasei.

Rezultatul final este o carcasa care iti poate reda imaginea precum intr-o oglinda. Mai departe, carcasa este anodizata pentru a impiedica eventuala corodare in timp. Mai departe, suprafata este tratata pentru a deveni „poroasa” si a „absoarbe” culoarea neagra aleasa de catre Apple, aceasta metoda asigurand o saturatie maxima a culorii, vopseaua devenind practic o parte integrata a carcasei.

iPhone 7 jet black este extrem de greu de fabricat

In final, o baie cu particule ultra-fine si magnetizate de ion este folosita pentru a face polish stratului anodizat si vopsit, rezultatul final fiind acea carcasa extrem de frumoasa. iPhone 7 jet black arata extrem de bine, dar se si zgarie mai usor decat modelele standard, dupa cum a explicat inclusiv compania Apple, asa ca este si foarte fragil.

Apple are tendinta de a complia lucrurile, insa pentru a face un iPhone 7 frumos, precum modelul jet black, era nevoie de multa complicare si de multa munca. Partenerii Apple au cu siguranta dificultati in a fabrica aceste modele si cu siguranta exista foarte putine care ies pe portile fabricilor in fiecare saptamana, asa explicandu-se si de ce ele au disparut primele din stocul initial de terminale.

Acestea fiind spuse, acum stiti si cum este fabricat iPhone 7 jet black.

Articolul precedentApple Watch 2 are un cablu de incarcare mai scurt
Articolul următorAirPods se incarca extrem de repede
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.