iPhone 7 jet black – asa este produs de Apple

iPhone 7 jet black este cel mai frumos iPhone facut de catre Apple, iar aici afli si cat de dificila este fabricarea carcasei sale.

iPhone 7 jet black este cel mai frumos si mai elegant iPhone facut vreodata de catre compania Apple si da, seamana intr-o anumita masura cu iPhone 3GS si a sa carcasa. Totusi, daca va gandeati ca a produce carcasa unui iPhone 7 jet black este simplu, ei bine Jony Ive este aici sa va spuna ca lucrurile sunt mai complexe decat par la o prima vedere.

Mai jos puteti vedea prezentarea facuta de catre compania Apple pentru procesul de creatie al carcasei in culoare jet black pentru iPhone 7 si vorbim despre o procedura foarte complexa. Totul incepe de la o bucata de aluminiu care este “sculptata” in forma dorita de catre Apple, ea trecand mai apoi printr-un polish 3D rotational facut folosind un material dintr-o compozitie speciala, el eliminand toate imperfectiunile carcasei.

Rezultatul final este o carcasa care iti poate reda imaginea precum intr-o oglinda. Mai departe, carcasa este anodizata pentru a impiedica eventuala corodare in timp. Mai departe, suprafata este tratata pentru a deveni “poroasa” si a “absoarbe” culoarea neagra aleasa de catre Apple, aceasta metoda asigurand o saturatie maxima a culorii, vopseaua devenind practic o parte integrata a carcasei.

iPhone 7 jet black este extrem de greu de fabricat

In final, o baie cu particule ultra-fine si magnetizate de ion este folosita pentru a face polish stratului anodizat si vopsit, rezultatul final fiind acea carcasa extrem de frumoasa. iPhone 7 jet black arata extrem de bine, dar se si zgarie mai usor decat modelele standard, dupa cum a explicat inclusiv compania Apple, asa ca este si foarte fragil.

Apple are tendinta de a complia lucrurile, insa pentru a face un iPhone 7 frumos, precum modelul jet black, era nevoie de multa complicare si de multa munca. Partenerii Apple au cu siguranta dificultati in a fabrica aceste modele si cu siguranta exista foarte putine care ies pe portile fabricilor in fiecare saptamana, asa explicandu-se si de ce ele au disparut primele din stocul initial de terminale.

Acestea fiind spuse, acum stiti si cum este fabricat iPhone 7 jet black.