AirPods – compatibilitate cu iPad, iPad, Mac sau terminale Android

AirPods sunt noile casti Bluetooth lansate de catre compania Apple pentru toti cei care sunt interesati sa beneficieze de o experienta noua pentru a asculta muzica zilnic. Desi inaintea conferintei pentru prezentarea iPhone 7 s-a zvonit ca Apple ar intentiona sa nu foloseasca tehnologia Bluetooth pentru AirPods, in realitate ea este folosita.

Apple a creat totusi un software special pentru ele, dar si un chip W1, care administreaza mult mai eficient energia bateriei, iar asa ofera o autonomie de pana la 5 ore pentru ele. In aceasta idee, castile AirPods vor functiona foarte mult si se vor incarca foarte repede, 15 minute de incarcare echivaland cu nu mai putin de 3 ore de autonomie de functionare.

Acum daca va intrebati daca nu cumva castile AirPods sunt compatibile exclusiv cu iPhone 7, ei bine raspunsul este unul foarte simplu: ele pot fi folosite cu orice fel de device-uri. Castile AirPods folosesc tehnologia Bluetooth, deci pot fi folosite cu orice fel de smartphone, tableta, calculator, sau simplu telefon mobil, care stie sa se conecteze la casti wireless.

AirPods pot fi folosite cu orice fel de terminale mobile, sau calculatoare

Apple nu a gandit castile AirPods ca un produs care sa fie dedicat exclusiv ecosistemului sau, ci ca un produs universal, care sa aiba cele mai bune functii in ecosistemul sau. In aceasta idee, sistemul de imperechere automata cu iDevice/Mac-uri, functiile pentru controlarea Siri, etc, nu sunt disponibile decat pentru produsele celor de la Apple.

Folosind AirPods cu alte terminale, veti beneficia de experienta pe care o ofera orice fel de casti Bluetooth standard, acelsai lucru fiind valabil si pentru calculatoarele non-Mac. Practic, puteti cumpara AirPods si le puteti folosi cu orice fel de dispozitive doriti voi, compania Apple neavand vreo restrictie implementata pentru ele din acest punct de vedere.

Avand in vedere pretul mare practicat pentru castile AirPods, era si normal ca ele sa nu aiba restrictii de acest gen.

airpods compatibilitate