AirPods se incarca extrem de repede

Apple a prezentat castile AirPods in cursul zilei de miercuri ca o alternativa pentru cei care sunt suparati din cauza faptului ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu vor mai avea port audio. Vorbim despre o pereche de casti fara fir despre care compania Apple sustine ca pot functiona timp de maxim 5 ore dupa o incarcare, adica au o autonomie foarte buna.

Castile AirPods vin intr-o cutie speciala care le si poate incarca, iar bateria inclusa in ea poate oferi pana la 24 de ore de autonomie pentru castile fara fir ale celor de la Apple. Acum daca va intrebati cat de repede se pot incarca ele, ei bine compania Apple spune ca doar 15 minute de incarcare echivaleaza cu 3 ore de ascultat muzica, sau o ora de vorbit la telefon.

In mod normal AirPods ofera 5 ore de ascultat muzica si 2 ore de vorbit la telefon, insa 15 minute de incarcare in carcasa speciala ofera 3 ore de ascultat muzica si 1 ora de vorbit la telefon. Apple nu spune cat dureaza incarcarea completa a castilor daca sunt descarcate, insa avand in vedere aceasta incarcare rapida, probabil nu mai mult de 30 de minute.

Nu stim deocamdata ce fel de baterie se ascunde in carcasa AirPods, sau chiar in casti, insa in octombrie vom afla toate aceste detalii, dupa ce castile vor fi dezasamblate. Foarte clar este, totusi, faptul ca Apple a implementat pentru ele un sistem de incarcare foarte rapida.

airpods incarcare rapida