iPhone 7 – Apple a initiat livrarile comenzilor

Lad doar doua zile dupa ce Apple a deschis oficial precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iata ca primele unitati isi incep drumul spre detinatia finala, consumatorii din 29 de tari. Sambata multe comenzi ale clientilor Apple au intrat in pregatire in vederea livrarii, iar astazi unitatile au inceput deja sa fie expediate catre clientii celor de la Apple.

Vorbim despre un drum lung din China si pana in depozitele companiilor ce curierat cu care colaboreaza Apple, livrarile urmand a fi facute pe 16 septembrie, adica vinerea viitoare. Chiar daca multe comenzi vor ajunge in centrele curierilor la mijlocul saptamanii, coletele vor fi tinute acolor pana vineri, cand toata lumea ar trebui sa isi primeasca terminalul comandat.

Desi cei de la Apple nu au schimbat statusul comenzilor in sistemul propriu de urmarire a livrarilor, unii clienti au descoperit ca pachetele lor au deja numar de identificare in sistemele serviciilor de curierat. In aceasta idee, ei au descoperit ca acum coletele sunt adunate intr-un centru din China, de unde urmeaza sa fie transportate cu avionul pana in Europa, SUA si alte destinatii din Asia.

Apple a respectat in fiecare an datele de livrare stabilite pentru comenzile de produse noi, asa ca anul acesta va dori cu siguranta sa pastreze traditia in acest sens. Acestea fiind spuse, puteti sa verificati pentru a vedea daca al vostru colet si-a inceput deja drumul spre voi, insa pana vineri nu veti intra in posesia lui.

iphone 7 livrare ups

20 COMENTARII

  1. Eu ziceam de tata zaone,din câte am dedus pe asta si-l va lua. Si eu pe 128 gb merg daca il iau,însă pendulez intre jet black si black mat,tre sa-l vad,sa-l pipăi un pic! ?

  2. ambele imi plac sincer…imi este greu,eu oricum mai am si un iphone de rezerva in caz ca se intampla ceva cu 1 dintre ele,si ma gandeam sa le iau pe ambele…sa vedem astept totusi sa inceapa prima saptamana sa vedem cat de sensibil este jetul

  3. Pai nu ziceai zaone ce mare greșeala facem daca ne luam pe cel de 32 GB? ??
    Cel negru mat pare mult mai frumos pe zi ce trece si ma holbez pe YouTube la ele!

  4. Daca aveti bani si nevoie de spatiu, da, e o greseala sa nu-l luati. Cum eu n-am nevoie de atat de mult spatiu… cu aia 100 de euro imi iau altceva. As fi dat 100 de euro doar pentru jet black, dar daca pana si Apple a recunoscut ca se zgarie, l-as fi acoperit cu o husa, chiar si transparenta, si i se ducea farmecul, deci n-are rost.

  5. Am incercat pe UPS dar nu merge. Am pus numarul de telefon, cica asa trebuie.. in fine..4 zile si gata..mai conteaza pe unde e acuma..