iPhone 7 – Apple a initiat livrarile comenzilor

Lad doar doua zile dupa ce Apple a deschis oficial precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iata ca primele unitati isi incep drumul spre detinatia finala, consumatorii din 29 de tari. Sambata multe comenzi ale clientilor Apple au intrat in pregatire in vederea livrarii, iar astazi unitatile au inceput deja sa fie expediate catre clientii celor de la Apple.

Vorbim despre un drum lung din China si pana in depozitele companiilor ce curierat cu care colaboreaza Apple, livrarile urmand a fi facute pe 16 septembrie, adica vinerea viitoare. Chiar daca multe comenzi vor ajunge in centrele curierilor la mijlocul saptamanii, coletele vor fi tinute acolor pana vineri, cand toata lumea ar trebui sa isi primeasca terminalul comandat.

Desi cei de la Apple nu au schimbat statusul comenzilor in sistemul propriu de urmarire a livrarilor, unii clienti au descoperit ca pachetele lor au deja numar de identificare in sistemele serviciilor de curierat. In aceasta idee, ei au descoperit ca acum coletele sunt adunate intr-un centru din China, de unde urmeaza sa fie transportate cu avionul pana in Europa, SUA si alte destinatii din Asia.

Apple a respectat in fiecare an datele de livrare stabilite pentru comenzile de produse noi, asa ca anul acesta va dori cu siguranta sa pastreze traditia in acest sens. Acestea fiind spuse, puteti sa verificati pentru a vedea daca al vostru colet si-a inceput deja drumul spre voi, insa pana vineri nu veti intra in posesia lui.

iphone 7 livrare ups

Articolul precedentCele mai competitive jocuri pentru iPhone si iPad
Articolul următorHitman GO este vandut la REDUCERE pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.