Un Galaxy Note 7 explodeaza in mana unui copil

Un Galaxy Note 7 a explodat in mana unui copil de 6 ani, in timp ce acesta se uita la filme, el suferind arsuri minore pe mana si corp.

Un Galaxy Note 7 a explodat in mana unui copil de 6 ani, care in respectivele momente folosea terminalul pentru a vizualiza clipuri video, cel mai probabil de pe YouTube. Conform bunicii sale, care era in preajma sa in respectivul moment, terminalul Galaxy Note 7 a explodat din senin, iar fumul a declansat inclusiv detectoarele de fum din casa.

Copilul de doar 6 ani a suferit arsuri pe mana si pe corp si a fost transportat de urgenta la spital, insa medicii l-au eliberat in aceeasi seara, deci ranile nu au fost grave. Desi fizic nu exista traume mari pentru copil, din punct de vedere psihic problemele sunt mai mari, el temandu-se sa se apropie de telefoane mobile deoarece acestea ar putea exploda.

Am vazut cazuri in care Galaxy Note 7 a pornit focuri in garaje a ars o masina, sau obiecte dintr-o camera de hotal, insa aceasta este prima oara cand un copil este ranit. In general, oamenii nu se sperie foarte tare si nu privesc un produs ca fiind periculos cu adevarat pana in momentul in care un copil este ranit, Galaxy Note 7 fiind acum compromis.

Galaxy Note 7 explodeaza in mana unui copil de 6 ani care se uita la filme

Cu toate investitiile posibile in promovare, companiei Samsung ii va fi extrem de greu sa mai convinga consumatorii ca Galaxy Note 7 este sigur pentru utilizare. In momentul in care un copil sufera o trauma de acest gen in timp ce se uita la filme, este clar ca produsul respectiv este un pericol public, mai ales ca bateria nu a explodat in timp ce se incarca.

“Copilul se uita la clipuri video pe telefon cand bateria a explodat. A declansat alarmele din casa mea. Este acasa acum. Nu vrea sa mai vada sau sa mai fie in preajma telefoanelor mobile.”

Din pacate, cei de la Samsung au pierdut controlul asupra sitiatiei, cu tot cu rechemarea de terminale impusa, iar incidente de acest gen ar putea sa mai apara in saptamanile urmatoare.

Galaxy Note 7