iPhon 7 Plus – Tim Cook promoveaza primele poze

Tim Cook promoveaza primele poze facute cu noua camera duala iPhone 7 Plus la un meci de fotbal american desfasurat in weekend.

Tim Cook, presedintele companiei Apple, a inceput aseara sa promoveze un articol al celebrei reviste Sports Illustrated, in care sunt prezentate primele poze facute de un fotograf al revistei cu iPhone 7 Plus. Pozele au fost inregistrate inaintea si in timpul meciului de fotbal american dintre echipele Minnesota Vikings si Tennessee Titans pentru a ilustra imbunatatirile oferite camerei.

Puteti vedea mai jos toate pozele inregistrate de catre fotograful Sports Illustrated cu noua camera duala a iPhone 7 Plus, iar calitatea lor este foarte departe de cela el Apple. V-am prezentat saptamana trecuta primele poze facute cu camera iPhone 7 Plus, iar calitatea acelora era cu mult mai buna decat ceea ce vedem de aceasta data la Sports Illustrated.

Avand in vedere calitatea celor de acum, este clar ca au fost inregistrate fara aparatura profesionala care sa ajute terminalul iPhone 7 Plus sa faca cele mai bune poze. Imbunatatiri fata de camera iPhone 6S Plus exista, insa in lumea reala, este greu de spus daca ele vor fi chiar atat de dramatice precum incearca sa le prezinte compania Apple.

Primele poze “reale” facute cu camera iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus are o camera duala formata din doi senzori de 12 megapixeli, unul wide-angle si unul telephoto, ambii functionand in tandem pentru a inregistra pozele. Senzorul wide-angle beneficiaza de deschidere f/1.8, in timp ce senzorul telephoto de deschidere f/2.8, Apple oferind posibilitatea de a face zoom digital de pana al 2X cu ajutorul celui din urma.

Anul trecut, Tim Cook s-a gandit sa fie generos si sa faca singur o poza de la un meci de fotbal din SUA, insa rezultatul final il aveti in imaginea de mai jos. Dupa publicarea acestei poze, presedintele Apple a fost ironizat de intregul internet, iar departamentul de PR a avut grija ca el sa nu mai publice poze pe contul sau personal.

tim cook poza meci

Pentru ca iPhone 7 Plus sa nu fie pus intr-o lumina la fel de proasta, mai jos aveti toate imaginile inregistrate de catre cei de la Sports Illustrated. Acum sunt curios sa aflu ce parere aveti despre calitatea lor.

iphone 7 plus poze meci fotbal

iphone 7 plus poze meci fotbal

9 COMENTARII

  1. Camera de o calitate superioara , ce pot sa spun , sunt super iar colorile deosebit de vibrante ma duce fara sa vreau cu gandul spre camera S7 , acolo am vazut ceva asemanator .

  2. Incepi sa nu mai crezi in calitatea pozelor publicate de Apple, tinand cont ca sunt cele mai reusite, facute in conditii speciale, etc. Pozele reale sunt cele de genul celei publicate de Tim Cuc, saracutul de el, nici nu si-a dat seama ce rau de imagine poate face cu poza aia asa miscata.
    Speram ca i7 este mult mai bune, si ca pozele prezentate nu sunt alese “pe spranceana” :))