iOS 10 – cum instalezi versiunea finala daca ai beta sau public beta

iOS 10 final va fi lansat pe 13 septembrie de catre Apple, iar daca ai versiunile beta sau public beta, il poti instala imediat, cea GM fiind finala.

Maine are loc lansarea iOS 10, iar foarte multi dintre voi va intrebati cum puteti instala versiunea finala daca aveti deja instalata o versiune beta, public beta, sau GM. Ei bine raspunsul este separat in functie de versiunea pe care o aveti in terminalele voastre, iar tot in baza ei veti putea instala ceva, sau nu, in dupa-amiaza zilei de maine.

Compania Apple a spus doar ca va lansa iOS 10 maine, nu a spus si la ce ora va avea loc aceasta lansare, insa maine va voi spune si ora, in baza informatiilor aparute. Teoretic intre orele 18 – 20 ar trebui sa fie disponibila versiunea finala a sistemului de operare iOS 10 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, insa lucrurile s-ar putea schimba.

Bun, acum sa revenim la subiectul principal al acestui articol, cum instalati versiunea finala a iOS 10, daca o aveti pe cea GM, beta, sau public beta instalata.

Cum instalezi iOS 10 final daca ai versiunea GM, beta sau public beta

iOS 10 GM, sau GM public beta, sunt versiunile finale ale sistemului de operare iOS 10, ele fiind oferite in avans dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, dar si utilizatorilor obisnuiti. In aceasta idee, in momentul in care iOS 10 final va fi lansat, nu veti avea ce sa isntalati deoarece versiunea pe care o va oferi Apple, o veti avea deja in terminale.

Daca versiunea finala a iOS 10 va fi diferita fata de cea GM, sau GM public beta, atunci veti vedea o actualizare disponibila in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software. In aceeasi idee, in momentul in care iOS 10.0.1 sau iOS 10.0.2 vor fi lansate, veti vedea actualizarea disponibila in acelasi meniu al terminalelor.

ios 10 final instalare

In cazul in care inca mai aveti in terminale iOS 10 beta 8, sau public beta 7, atunci veti vedea o actualizare disponibila in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software. De acolo veti putea face instalarea, totul decurgand foarte normal, asa cum se intampla cu orice alta actualizare pentru sistemul de operare iOS.

Daca inca mai aveti profilul cu care ati instalat versiunile beta, ei bine il puteti sterge fara probleme din Settings > General > Profile, Configurari > General > Profil. De aici incolo, orice fel de versiuni noi ale iOS vor mai fi lansate de catre Apple, voi le veti putea instala urmand procedura normala.

19 COMENTARII

  1. iOS 10 GM pe 6s-Mai agata câteodată , nu am putut Răspunde azi la telefon , ma scos din aplicația whatsapp, sa blocat in aplicația mesaje sau nu intra in mesaje ecranul rămânând alb,am avut ultima versiune beta dar nu am avut probleme , credeam ca GM e si mai OK, e ca naiba sincer,am făcut restore si tot așa odată la ceva timp il apuca, ce se întâmpla zaone?ce e de făcut? Ms