Google Cardboard pentru iPhone a fost lansata

Compania Google a lansat in cursul acestei seri versiunea pentru iPhone a aplicatiei Cardboard, aceasta oferindu-ne posibilitatea de a inregistra poze pe care sa le vedem intr-o casca pentru realitate virtuala. O versiune pentru Android a aplicatiei Cardboard exista de ceva vreme, insa cei de la Google o ofera abia in acest moment pentru utilizatorii iOS.

Folosind Google Cardboard VR pentru iPhone putem inregistra imagini panoramice pe care mai apoi le putem vedea intr-o casca pentru realitatea virtuala, lucru imposibil altfel. Cardboard este versiunea ieftina a unei casti pentru realitate virtuala, ea fiind conceputa de catre cei de la Google pentru oamenii care nu au bani de un asemenea gadget real.

Incepand cu versiunea lansata astazi pentru iOS, aplicatia Google Cardboard permite partajarea de albume de poze care pot fi vazute de catre prietenii nostri, totul in aplicatie. Google explica in aplicatie si cum pot fi inregistrate pozele in realitate virtuala, astfel ca avem parte de o experienta foarte interesanta pentru utilizarea software-ului.

“You can look around to explore the image in all directions, and even hear sound recorded while you took the photo to hear the moment exactly as it happened. To capture a VR photo, hold your phone vertically, tap record, then turn around as though you’re taking a panorama.”

Aplicatia Google Cardboard este disponibila pentru descarcare din AppStore urmand acest link.

google cardboard vr iphone