iPhone 7 Plus merge la US Open, face poze pentru intreaga lume

iPhone 7 Plus a fost folosit pentru a face fotografii in cadrul US Open, iar pozele demonstreaza ca Apple a creat o camera duala exceptionala.

Daca dimineata vedeam o serie de poze facute cu noua camera duala a iPhone 7 Plus facute la un meci de fotbal american, ei bine iata ca acum Apple ne duce la US Open. De la Sports Illustrated trecem la ESPN, un fotograf al celebrului trust media primind un iPhone 7 Plus cu care a facut multe poze in cadrul US Open, iar mai jos le vedeti pe cele mai bune dintre ele.

Fotograful a reusit chira sa-l convinga pe Novak Djokovic sa-i semneze carcasa care proteja terminalul iPhone 7 Plus, deci Apple are parte de toata publicitate de care are nevoie. US Open este unul dintre cele mai importante turnee de tenis de pe intreaga planeta, iar imaginile inregistrate cu iPhone 7 Plus fac deja inconjurul planetei de cateva ore.

Fotograful celor de la ESPN a afirmat ca autofocusul si expunerea permit inregistrarea de poze foarte bune in conditii de luminozitate scazuta. Mai mult decat atat, el a afirmat ca spre deosebire de folosirea unui DSLR, iPhone 7 Plus i-a oferit o flexibilitate mai mare, dar si calitate foarte buna pentru inregistrarea tuturor pozelor.

iPhone 7 Plus merge la US Open si face poze pentru intreaga lume

iPhone 7 poze US Open

Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 7 Plus are o camera duala care este formata dintr-un senzor wide-angle si un senzor telephoto, care lucreaza in tandem la inregistrarea pozelor, Terminalul ofera inclusiv posibilitatea de a face zoom digital de pana la 2x direct din aplicatia Camera, astfel ca putem face poze clare de la distanta mult mai mare.

iPhone 7 poze US Open

Spre deosebire de pozele de dimineata, cele de la US Open ne arata o alta “fata” a camerei duale din iPhone 7 Plus, pozele avand o calitate mult, mult mai buna. Asta sugereaza faptul ca si fotograful si-a “dat interesul” intr-o masura mult mai mare pentru a inregistra poze mai bune, desi teoretic el nu a avut vreun echipament special.

iPhone 7 poze US Open

Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus face poze foarte bune cu noua sa camera duala, iar toate aceste imagini stau marturie.