Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus merge la US Open, face poze pentru intreaga lume

iPhone 7 Plus merge la US Open, face poze pentru intreaga lume

iPhone 7 Plus a fost folosit pentru a face fotografii in cadrul US Open, iar pozele demonstreaza ca Apple a creat o camera duala exceptionala.

Daca dimineata vedeam o serie de poze facute cu noua camera duala a iPhone 7 Plus facute la un meci de fotbal american, ei bine iata ca acum Apple ne duce la US Open. De la Sports Illustrated trecem la ESPN, un fotograf al celebrului trust media primind un iPhone 7 Plus cu care a facut multe poze in cadrul US Open, iar mai jos le vedeti pe cele mai bune dintre ele.

Fotograful a reusit chira sa-l convinga pe Novak Djokovic sa-i semneze carcasa care proteja terminalul iPhone 7 Plus, deci Apple are parte de toata publicitate de care are nevoie. US Open este unul dintre cele mai importante turnee de tenis de pe intreaga planeta, iar imaginile inregistrate cu iPhone 7 Plus fac deja inconjurul planetei de cateva ore.

Fotograful celor de la ESPN a afirmat ca autofocusul si expunerea permit inregistrarea de poze foarte bune in conditii de luminozitate scazuta. Mai mult decat atat, el a afirmat ca spre deosebire de folosirea unui DSLR, iPhone 7 Plus i-a oferit o flexibilitate mai mare, dar si calitate foarte buna pentru inregistrarea tuturor pozelor.

iPhone 7 Plus merge la US Open si face poze pentru intreaga lume

iPhone 7 poze US Open

Dupa cum prea bine stiti deja, iPhone 7 Plus are o camera duala care este formata dintr-un senzor wide-angle si un senzor telephoto, care lucreaza in tandem la inregistrarea pozelor, Terminalul ofera inclusiv posibilitatea de a face zoom digital de pana la 2x direct din aplicatia Camera, astfel ca putem face poze clare de la distanta mult mai mare.

iPhone 7 poze US Open

Spre deosebire de pozele de dimineata, cele de la US Open ne arata o alta “fata” a camerei duale din iPhone 7 Plus, pozele avand o calitate mult, mult mai buna. Asta sugereaza faptul ca si fotograful si-a “dat interesul” intr-o masura mult mai mare pentru a inregistra poze mai bune, desi teoretic el nu a avut vreun echipament special.

iPhone 7 poze US Open

Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus face poze foarte bune cu noua sa camera duala, iar toate aceste imagini stau marturie.

 • mb

  Senzatie

 • Srb Srb

  ok camera dar dupa multa lume si multi experti clar the main thing a fost w1 si viitorul wireless…tot cu Apple incepe drumul catre ceva mult mai bun. Sper ca si restul producatorilor sa ia urma si sa vina cu casti pt toate gusturile si portofelele cu aceste features…W1 Apple din 12 ore battery life in beats solo 2 wireless au trecut la 40 ore in b solo 3….deci clar protocolul ajuta enorm bateria,si asta este doar 1 aspect, pe langa celalalte 2-3

 • Andrei

  man?? astia iti arata camera si tu vorbesti de casti?????

 • George89

  “Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus face poze foarte bune cu noua sa camera duala, iar toate aceste imagini stau marturie”……..pai daca este asa si imaginile acelea fantastice facute cu NOTE 7 stau marturie ca camera lui NOTE 7 este cea mai tare
  Mie personal pozele nu imi par stralucite mai deloc , dar unele poze sunt clare si definite

 • andrei

  Pe mine ma deranjează formatul de 4:3 , de ce n-au trecut la 16:9 ca sa scăpam de dungile alea negre ?

 • V.P

  😜😜

 • V.P

  Pozele sunt fantastice . Sa dea domnu sa vedem aceasta calitate si in pozele facute de primii posesori de iPhone 7 Plus .